1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İlçede meydana gelen cinsel istismar olayı mahalleyi yasa boğdu!

İlçede meydana gelen cinsel istismar olayı mahalleyi yasa boğdu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tarsus ilçesine bağlı İncirlikuyu Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde yaşanan olayda, M.K. isimli bir kişi komşusunun 5 yaşındaki kızını motosikletle mahallenin kırsal kesimine götürürken çocuğa cinsel istismarda bulunma girişiminde bulundu. Bu sırada bölgede içki içen bir grup, M.K.’yi fark ederek yaklaştı ve şüpheliyi darp edip polis ekiplerine teslim etti. M.K. daha sonra gözaltına alınıp hastaneye kaldırıldı.

Şüphelinin tedavisi devam ederken, gece saatlerinde taşlanan evinin bulunduğu sokakta polis ekipleri önlem aldı. Küçük kız psikolog eşliğinde ifadesi alınırken aile de komşuları olan M.K.’dan şikayetçi oldu. Mahalle Muhtarı Murat Ulukanoğlu ise olayla ilgili olarak, “Mahallemizde olmaması gereken bir taciz olayı meydana geldi. Böyle bir durumun mahallemizin adının anılması bizi ve Tarsus halkını üzmektedir. Emniyet mensuplarının çalışmaları sürüyor, ekipler evin çevresinde güvenlik önlemleri aldı” şeklinde konuştu.

Mahalle sakinleri ve yetkililer, olayın bir an önce neticelenmesini ve benzer durumların yaşanmamasını temenni ediyor. Taciz girişiminin ardından toplumda infial yaratan bu durumun aydınlatılması için çalışmaların sürdüğü belirtilirken, küçük kızın sağlık durumunun ise iyi olduğu bilgisi verildi. Polis ekipleri, olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatmış durumda.

Öte yandan, M.K.’nin olayın ardından gözaltına alınması ve hastanede tedavi altına alınmasıyla ilgili daha fazla bilgi beklenmektedir. Mahalle halkı ise yaşanan üzücü olay sonrasında bir araya gelerek dayanışma içerisinde olduklarını ve benzer durumların tekrar yaşanmaması adına birlikte hareket etmek istediklerini belirtmiştir. Konuyla ilgili detaylar ise polis ve adli makamların yürüttüğü soruşturma neticesinde ortaya çıkacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İlçede meydana gelen cinsel istismar olayı mahalleyi yasa boğdu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin