1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İleri Görüşlü Sürücü, Kaplumbağıyı Kurtardı

İleri Görüşlü Sürücü, Kaplumbağıyı Kurtardı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TEM Otoyolu Ankara İstikameti Kavacık mevkiinde yaşanan olayda, bir emlak danışmanı otomobiliyle işe giderken yolda bir kaplumbağa fark etti. Araç emniyet şeridine park edildikten sonra kaplumbağanın yanına koşarak onu kurtarmaya çalıştı. Koşarken diğer sürücüleri de uyararak kaplumbağanın ezilmesini engelledi. Kaplumbağayı yoldan kurtaran kişi, onu alıp güvenli bir yere götürdü. Bu anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

“İLK DÜŞÜNCEM BEN BU KAPLUMBAĞAYI KURTARACAĞIM OLDU”

Yaşanan olayı anlatan kişi, “Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nden Asya yakasına geçerken yolda kaplumbağayı gördüm. Araçlar çok hızlıydı. İlk düşüncem ben bu kaplumbağayı kurtaracağım oldu. Arabamı güvenli bir yere çekerek kaplumbağayı kurtardım. Ancak onu bırakabileceğim güvenli bir yer bulamadım. Araştırdıktan sonra en yakındaki güvenli parka götürdüm” şeklinde konuştu.

“1 HAFTA ÖNCEDE YİNE BİR KAPLUMBAĞAYI KURTARMIŞTIM”

Hacıosman’dan Maslak tarafına giderken yine bir kaplumbağayı kurtardığını belirten kişi, “1 hafta önce yolda bir kaplumbağa gördüm ve yine onu kurtardım. Hayvanları seviyoruz ve onlara yardım etmek istiyoruz. Ablamın İran’da bir hayvan barınağı var, ben de burada hayvanlara yardım etmeye çalışıyorum” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İleri Görüşlü Sürücü, Kaplumbağıyı Kurtardı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin