1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. İletişim Başkanı Fahrettin Altun’dan Terör Saldırısı Açıklaması: “Sınırlarımız İçinde ve Dışında Mücadelemiz Kesintisiz Devam Edecektir”

İletişim Başkanı Fahrettin Altun’dan Terör Saldırısı Açıklaması: “Sınırlarımız İçinde ve Dışında Mücadelemiz Kesintisiz Devam Edecektir”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi’nin (TUSAŞ) Kahramankazan yerleşkesine yapılan terör saldırısıyla ilgili yazılı bir açıklama yayınladı. Altun, saldırıda şehit olanlara Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifa diledi. Saldırı sonrası yaşananlarla ilgili gerekli soruşturma ve çalışmaların ilgili kurumlar tarafından titizlikle yürütüldüğünü vurguladı. Altun, sosyal medya platformlarının terör propagandasına izin vermemesi gerektiğini hatırlatarak, toplumun huzur ve güvenliğinin korunması adına bu platformların daha sorumlu davranması gerektiğini belirtti. Ayrıca medyanın da terörle ilgili haberlerini dikkatli bir şekilde yaparak toplumu doğru bilgilendirmesi ve terör propagandasına karşı duyarlı olması gerektiğini ifade etti. Toplumun dezenformasyon faaliyetlerine karşı duyarlı olması ve sadece resmi kaynaklardan yapılan bilgilendirmelere güvenmesi gerektiğini vurgulayan Altun, terör tehdidi sona erene kadar Türkiye’nin sınırları içinde ve dışında mücadelenin kesintisiz devam edeceğini belirtti.

Bu tür saldırılarla karşı karşıya kalındığında devletin ve vatandaşların sorumluluğuna dikkat çeken Altun, terörün yayılmasını engellemek için toplumun bilinçli olması gerektiğini söyledi. Vatandaşların dezenformasyon faaliyetlerine karşı duyarlı olmaları ve sadece resmi kaynaklardan bilgi almaları gerektiğini vurguladı. Altun, terörle mücadelenin sadece devletin değil, her bir vatandaşın da sorumluluğunda olduğunu belirterek, terör tehdidi devam ettiği sürece mücadelenin kesintisiz bir şekilde devam edeceğini ifade etti. Türkiye’nin terörizmle mücadelede kararlı olduğunu ve terör tehdidine karşı her türlü tedbiri almaya devam edeceğini belirtti.

Altun’un açıklamaları, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi’nin (TUSAŞ) Kahramankazan yerleşkesine yapılan terör saldırısının yarattığı üzüntü ve endişeyi dile getirdi. Devletin terörle mücadele konusundaki kararlılığını ve toplumun bu konuda duyarlı olması gerektiğini vurgulayan Altun, terör tehdidine karşı birlik içinde hareket etmenin önemine değindi. Türkiye’nin terörle mücadelede kararlı duruşunu sürdüreceğini ve terörle mücadelede her türlü tedbiri almaya devam edeceğini belirtti. Bu tür saldırılara karşı devletin güvenlik güçlerine ve vatandaşlara büyük görevler düştüğünü hatırlatan Altun, terör tehdidi devam ettiği sürece mücadelenin kesintisiz bir şekilde sürdürüleceğini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İletişim Başkanı Fahrettin Altun’dan Terör Saldırısı Açıklaması: “Sınırlarımız İçinde ve Dışında Mücadelemiz Kesintisiz Devam Edecektir”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin