1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İlginç! GÜRZ-22 Operasyonunda 55 Terörist Yakalandı

İlginç! GÜRZ-22 Operasyonunda 55 Terörist Yakalandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 17 ilde PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütüne yönelik jandarma tarafından düzenlenen “GÜRZ-22” operasyonlarında 55 şüpheli terör örgütü mensubu yakalandığını duyurdu.

Milletimizin huzuru, birlik ve beraberliği için teröristler etkisiz hale getirilene kadar vatandaşların duaları ve desteğiyle mücadeleye devam edileceğini vurgulayan Yerlikaya, Cumhuriyet Başsavcılıkları ile Jandarma Genel Komutanlığı Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde; İl Jandarma Komutanlıklarınca Adana, Aydın, Iğdır, Siirt, Hatay, Kars, İzmir, Erzurum, Eskişehir, Kocaeli, Muğla, Manisa, Hakkari, Trabzon, Elazığ, Muş ve Şırnak’ta operasyonların gerçekleştirildiğini belirtti.

Operasyonların koordinasyonunda yer alan Cumhuriyet Başsavcılıklarını ve operasyonları gerçekleştiren jandarmayı tebrik eden Yerlikaya, duaların kendileriyle olduğunu ifade etti. Ayrıca paylaşılan görselde, operasyon sonucunda 55 teröristin yakalandığı bilgisi de paylaşıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İlginç! GÜRZ-22 Operasyonunda 55 Terörist Yakalandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin