1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İlkokul Öğrencisi Hiranur Ericken Son Nefesini Verdi

İlkokul Öğrencisi Hiranur Ericken Son Nefesini Verdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

9 Mayıs’ta Konuralp Mahallesi’nde bulunan Konuralp İlkokulu’nda trajik bir olay meydana geldi. Okulda erik yiyen birinci sınıf öğrencisi Zeynep Yılmaz’ın nefes borusuna erik parçası kaçtı. Öğrencinin nefessiz kaldığını fark eden öğretmenler, durumu hemen sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri hızla okula ulaşıp Zeynep’e müdahale etti ve ardından Düzce Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Zeynep Yılmaz’ın tedavisi hastanenin yoğun bakım ünitesinde devam etti. Ne yazık ki, 24 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden Zeynep, bugün hayata veda etti. Küçük kızın cenazesi, hastane morguna kaldırıldı. Olay, okulda ve mahallede derin üzüntü yarattı. Zeynep’in ailesi, acı haberle yıkıldı ve çevreleri tarafından teselli edilmeye çalışıldı.

Yetkililer, bu tür kazaların önlenmesi için okullarda daha fazla dikkatli olunması gerektiğini vurguladı. Zeynep’in ölümü, aileleri ve öğrencileri derinden sarsarken, benzer olayların yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınması istendi. Zeynep’in anısı, sevdikleri tarafından daima yaşatılacak ve onun kaybı büyük bir boşluk bırakacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İlkokul Öğrencisi Hiranur Ericken Son Nefesini Verdi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin