1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İmam Hatip Ortaokulu’nda Öğrenci Korku dolu Düştü

İmam Hatip Ortaokulu’nda Öğrenci Korku dolu Düştü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, dün Müftü Mahallesi Atatürk Caddesi’ndeki Rize Anadolu İmam Hatip Ortaokulu’nda meydana geldi. Bina içindeki yangın merdiveninin bulunduğu boşluktan düşen 8. sınıf öğrencisi Gizem Kazdal, sınıfının bulunduğu 4. katta düştü.

Kazdal’ın arkadaşları durumu öğretmenlerine bildirdi. Okula gelen sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen Gizem Kazdal, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve arkadaşlarının ifadelerine başvuruldu. Arkadaşları, ders boş olduğu için koridora çıktıklarını, Gizem’in iddiaya göre merdiven boşluğundaki emniyet filesinin üstüne çıktığını ve filenin ani bir şekilde koptuğunu, diğer katlardaki emniyet filelerinin de onu taşıyamadığını söyledi.

Gizem Kazdal için Güneysu ilçesinde cenaze töreni düzenlendi. Törene Gizem’in amcası Yargıtay Üyesi Şaban Kazdal, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Rize Milletvekili Muhammet Avcı, kurum amirleri ve birçok vatandaş katıldı. Aile taziyeleri kabul etti ve Gizem Kazdal’ın cenazesi öğle vakti Güneysu Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Kıbledağı köyündeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İmam Hatip Ortaokulu’nda Öğrenci Korku dolu Düştü
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin