1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. İmamoğlu Ailesi Özel Jetle Almanya’ya Uçtu!

İmamoğlu Ailesi Özel Jetle Almanya’ya Uçtu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, daha önce gazetecileriyle İtalya’ya yaptığı özel jet seyahati ardından bu kez ailesiyle Almanya’ya uçtu. Avrupa Türk İş adamları ve Sanayicileri Derneği’nin (ATİAD) düzenleyeceği etkinliğe katılacak olan İmamoğlu, planladığı tarihten bir gün önce Almanya’ya vardı. İmamoğlu ve ailesinin bu erken varışının nedeni ise Türkiye-Gürcistan maçını izlemekti.

İmamoğlu, Bodrum’da ailesiyle tatil yaptığı sırada, Türkiye-Gürcistan maçını izlemek için ailesi ve 14 kişilik heyetiyle birlikte özel jetle Almanya’ya gitti. TVS 13J uçuş numaralı jet, Türkiye saatiyle 07.46’da Bodrum’dan kalkıp, 10.58’de Düsseldorf’a iniş yaptı. İmamoğlu’nun seyahati öncesinde Almanya Dışişleri Bakanlığı’na bilgi verildi ve güvenlik önlemleri alındı. İmamoğlu seyahati “Görüşmeler” notuyla açıkladı ve cuma günü Berlin Belediye Başkanı Kai Wegner ile bir görüşme yapacak.

Diğer bir ilginç detay ise, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın tarifeli uçakla seyahat ederken, İmamoğlu’nun kişisel berberi Veysel Şenel’i özel jetle yanında götürmüş olmasıydı. Ekrem İmamoğlu’nun yanı sıra eşi Dilek, oğlu Semih ve kızı Beren’in de bulunduğu 18 kişilik heyet, SMARTWİNGS Skytravel şirketine ait Cessna Citation Sovereign C680 tipi özel jetle seyahat etti. Heyette, Veysel ve Aynur Şenel, Cahit Yüce, Can Akın Çağlar, Zilan Karakurt, Bektaş Kamburoğlu, Mustafa Akın, Sedat Sarp, Yavuz Boylu, Pelin Alpkökin, Fahri Murat Tuncay, Borga Sezer, Mustafa Osman Turan ve Onur Günal gibi isimler yer aldı.

Bu seyahat, İmamoğlu’nun kamuoyunda farklı yorumlara neden olurken, özel jet kullanımı ve beraberindeki heyetin büyüklüğü de dikkat çekti. İmamoğlu’nun Almanya seyahati ve beraberindeki heyetin diğer maçları da izlemek için bir süre daha Almanya’da kalacağı söylentiler arasında yer alıyor. Sabah gazetesinden alınan bilgilere göre, bu özel seyahatin detayları ve nedenleri hakkında daha fazla bilgi bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İmamoğlu Ailesi Özel Jetle Almanya’ya Uçtu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin