1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. İmamoğlu, Boğaziçili akademisyenlerin yanında!

İmamoğlu, Boğaziçili akademisyenlerin yanında!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Boğaziçi Üniversitesi’nde yaşanan olaylarla ilgili bir açıklama yaptı. İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Boğaziçili gençlerin taleplerini destekliyorum. Üniversite özerkliği ve demokrasiye sahip çıkmalıyız” dedi.

Boğaziçi Üniversitesi’nde rektör atamasına karşı çıkan öğrenci ve akademisyenlerin protestoları devam ederken, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da destek verdi. İmamoğlu, Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinin sesine kulak verilmesi gerektiğini belirterek, “Gençlerimizin talepleri dikkate alınmalı, demokrasiden ve özgürlükten yana olmalıyız” şeklinde konuştu.

İmamoğlu’nun sözleri, Boğaziçi Üniversitesi’nde yaşanan olaylara yönelik geniş destek gördü. Öte yandan, protestoların devam etmesiyle birlikte, Boğaziçi Üniversitesi yönetimi ile öğrenci ve akademisyenler arasındaki diyalogun önem kazandığı belirtiliyor. Müdahalelerin ve gerilimlerin son bulması için taraflar arasında yapıcı bir diyalogun başlaması gerektiği vurgulanıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İmamoğlu, Boğaziçili akademisyenlerin yanında!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin