1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İmamoğlu, Çatalca’da Halkla Buluştu ve Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu

İmamoğlu, Çatalca’da Halkla Buluştu ve Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP’nin Çatalca Belediye Başkan Adayı Erhan Güzel ile birlikte halkla buluştu. Halk buluşmasında İmamoğlu’na eşi Dilek Kaya İmamoğlu da eşlik etti. İmamoğlu, konuşmasının başında meydanda taşınan pankartları tek tek okudu. “KANAL İSTANBUL DEYİNCE GÖZLERİ FIRFIR DÖNÜYOR” pankartını okuyan İmamoğlu, çiftçilere verilen desteklerin artırılacağını, emekliye verilecek her lirayı bütçeye yük olarak görenlerin saygıyı ve hürmeti ezdiklerini belirtti.

İmamoğlu, İstanbul’da çiftçiye verilen desteklerin iki katına çıkarılacağını ve çiftçilerin borçlarının bitirileceğini söyledi. Çiftçilere verilen desteğin çiftçilere bereket getireceğini vurgulayan İmamoğlu, emekliye de gereken değeri vermenin önemine dikkat çekti. Kanal İstanbul gibi projelerin gözleri fırfır ettirdiğini söyleyen İmamoğlu, şehrin kaynaklarının bir avuç insana kaptırılmayacağını kaydetti.

İmamoğlu’nun “Benim bildiğim kabine Ankara’da olur” sözleri, kabineye karşıt bir pankartın açılması üzerine söylediği eleştirel bir yaklaşımdı. İmamoğlu, İstanbul’da kabineyle ilgili bir başka eleştiriyse İstanbulluların kabinesinde yer almayan insanları misafir etmek istemeyebileceğiydi. İmamoğlu’nun kabineye yaptığı bu eleştiriler kitleleri coşturdu.

Çatalca’nın sürekli ihmal edildiğini söyleyen İmamoğlu, tarımla ilgili projelerin desteklenmesi gerektiğini ifade etti. İmamoğlu, Çatalca Belediyesi ve İBB arasında önceki dönemde partizanca ilişkilerin olduğunu belirtti. İmamoğlu, belediye ziyaretlerine önem veren birisi olduğunu ve kendisinin de ilçe belediye başkanı olduğu dönemde defalarca İstanbul’a davet ettiğini ancak iyi bir karşılık alamadığını dile getirdi.

İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan randevu taleplerine geri dönüş alamadığını belirtti. İmamoğlu, seçildikten sonra İstanbul’un sorunlarını konuşmak için defalarca randevu istediğini ama karşılık alamadığını belirtti. İmamoğlu’nun Erdoğan’a karşı sert eleştirileri, seyircilere cesaret veren ve halk desteğini artıran ifadeler olarak yorumlandı.

İmamoğlu, ekonomik sorunlara da değindi. Hayat pahalılığı ve enflasyonun arttığını belirten İmamoğlu, halkın ekonomik sıkıntılar yaşadığını ifade etti. İmamoğlu, mevcut hükümetin ekonomiyi yönetememesinden dolayı çiftçi ve emeklilerin zor durumda olduğunu dile getirdi. İmamoğlu’nun ekonomi politikalarına eleştirileri, seyirciler tarafından olumlu bir şekilde karşılandı.

Son olarak, İmamoğlu’nun seçim zaferine olan inancı ve halka verdiği güvenle tekrar seçimi kazanabileceğine dair verdiği sözler, kalabalıklardan büyük destek gördü. İmamoğlu, İstanbul’un Türkiye’nin demokrasisi ve vicdanı açısından çok önemli bir kent olduğunu vurgulayarak, dürüstlük ve vicdanın kazanacağına olan inancını dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İmamoğlu, Çatalca’da Halkla Buluştu ve Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin