1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İmamoğlu: “Erdoğan’ın Kibirine Tepki: Sandalyemi Kırdı!”

İmamoğlu: “Erdoğan’ın Kibirine Tepki: Sandalyemi Kırdı!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’un Çatalca ilçesinde seçmene hitap eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef aldı. İmamoğlu, İstanbul’un sorunlarını çözmek için Cumhurbaşkanlığı makamından defalarca randevu talep ettiğini ancak hiçbir yanıt alamadığını belirtti. Belediye başkanı seçildikten sonra Erdoğan’la yaptığı tek buluşmada sandalyesinin kırıldığını ifade etti. Eylül 2019’da gerçekleşen toplantıda, 30 büyükşehir belediye başkanı ve Erdoğan bir araya gelmişti. İmamoğlu, sandalyesinin kırılmasını şu şekilde anlattı: “Ne hikmetse herkesin adının yazılı olduğu sandalyelerden bir tek benim oturduğum kırıldı. Allahtan sporcuyum da kalktım yerden. Sayın Erdoğan da ‘bak sandalyeyi kırdın bu israftır’ demişti. Ben de o zaman ona ‘ikinci oturmamda daha sağlam oturuyorum’ demiştim.”

İmamoğlu, kibirli davranarak kendisini yok saymaya çalıştıklarını belirterek 16 milyon İstanbullunun belediye başkanına randevu vermemenin nasıl bir kibir olduğunu vurguladı. 2019 yerel seçimlerinin ardından gerçekleşen toplantıda yaşanan ilginç olayı da hatırlatan İmamoğlu, Erdoğan’ın salona girişi esnasında tüm belediye başkanlarının üzerlerinde isimlerinin yazılı olduğu sandalyelerden ayağa kalktığını anlattı. Ancak İmamoğlu’nun oturduğu sandalyenin ayağının kırılması sonucu yere düştü. Erdoğan espri yaparak, “Biz bir şey yapmadık, sen sandalyeyi kırdın. Parasını ödemen lazım, bakın bu israfa girer” dedi. İmamoğlu ise yeni getirilen sandalyeye otururken, “ikinci kez oturduğumda daha sağlam oturuyorum” şeklinde yanıt verdi.

İmamoğlu, Erdoğan’ın kendisini yok sayarak işlerine engel olmaya çalıştığını ifade ederek, asla pes etmeyeceğini ve yılmayacağını belirtti. İmamoğlu, “Biz öyle pes eder miyiz, mümkün mü? Ben hayatımda bir şeyi asla yapmadım; yılmadım ama yıldırırım” şeklinde konuştu. İmamoğlu’nun açıklamalarıyla İstanbul seçimleri için mücadelesini sürdüreceği ve Erdoğan’a karşı çıkışını sürdüreceği ortaya çıktı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İmamoğlu: “Erdoğan’ın Kibirine Tepki: Sandalyemi Kırdı!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin