1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İmamoğlu, İSKİ Temel Atma Törenine Katıldı

İmamoğlu, İSKİ Temel Atma Törenine Katıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İSKİ Cumhuriyet İçme Suyu Arıtma Tesisi 2. Kademe İnşaatı temel atma törenine katıldı.

İmamoğlu, tesisin temel atma töreninde yaptığı konuşmada, “İSKİ Cumhuriyet İçme Suyu Arıtma Tesisi 2. kademe inşaatı başlıyor. Temel atma törenini birazdan gerçekleştireceğiz. İstanbullular bize 31 Mart’ta görev verdiler ve biz de bu görevi en iyi şekilde yapmak için buradayız. İstanbul’un sorunlarını çözme ve geleceği güvence altına alma sözü verdik. Şehrin su ihtiyacını karşılamak büyük bir zorunluluktur ve iklim krizinin etkileri de göz önünde bulundurulmalı. Su meselesine önem veriyoruz.” dedi.

İmamoğlu, “KESİNTİSİZ HİJYENİK SUDA CİDDİ BİR RAHATLAMA YAŞAYACAĞIZ” başlığı altında yaptığı konuşmada, tesisin önemli bir ihtiyaç olduğunu vurgulayarak, yeni tesisin kapasitesini artırarak suyun daha verimli bir şekilde dağıtılmasını sağlayacağını belirtti. Sonuç olarak, İstanbul’un su kaynaklarına daha iyi bir şekilde hizmet edeceklerini ve kesintisiz hijyenik su teminini sağlayacaklarını dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İmamoğlu, İSKİ Temel Atma Törenine Katıldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin