1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İmamoğlu ve Çalık Beylikdüzü’nde Hizmet İçin İş Birliği Yapacak!

İmamoğlu ve Çalık Beylikdüzü’nde Hizmet İçin İş Birliği Yapacak!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ı tebrik etmek için ziyarette bulundu. İBB Başkanı’nın ziyaretinde CHP Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Turan Taşkın Özer de yer aldı. İmamoğlu, Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde bulunan makam odasında Çalık tarafından karşılandı. İmamoğlu, Beylikdüzü’ne gelmekten memnuniyet duyduğunu ve 35 yılını bu bölgede geçirdiğini belirtti.

İmamoğlu, Beylikdüzü’nün geleceği hakkında değerlendirmelerde bulunarak, Çalık’ın yönetimi altında ilçede daha güzel işlere imza atılacağına inandığını dile getirdi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ilçeyle ilk defa organize ve sistemli bir şekilde işbirliği içerisinde olduğu 5 yıllık bir sürecin yaşandığına dikkat çekti. İmamoğlu, Beylikdüzü’nün kentsel dönüşüm, yeşil alanların genişletilmesi gibi konularda öncü adımlar atacaklarını belirtti.

Çalık ise İmamoğlu’nu ağırlamaktan onur duyduklarını belirterek, yapılan hizmetlerin takipçisi olduklarını ve Beylikdüzü’nü Büyükşehir Belediyesi ile birlikte daha iyi hale getirmek istediklerini ifade etti. Çalık, özellikle altyapı hizmetlerinde yapılan çalışmalara vurgu yaparak, İSKİ’nin 160 kilometrelik altyapı hizmetinin önemine dikkat çekti. İmamoğlu ve Çalık’ın ardından kurum kurmaylarıyla birlikte, ilçenin sorunları ve çözüm yolları hakkında bir toplantı gerçekleştirildi.

İmamoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’a nezaket ziyaretinde bulunarak, ilçenin geleceği hakkında değerlendirmelerde bulundu. Çalık da İmamoğlu’nu ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek, yapılan hizmetlerin takipçisi olduklarını ve ilçenin çehresini değiştirmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. İmamoğlu ve Çalık, Beylikdüzü’nün karşılaştığı sorunları ve çözüm yollarını konuşmak üzere bir araya geldiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İmamoğlu ve Çalık Beylikdüzü’nde Hizmet İçin İş Birliği Yapacak!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin