1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. İmamoğlu yine “hatırlamıyorum” dedi! Vaatlerini unuttu mu?

İmamoğlu yine “hatırlamıyorum” dedi! Vaatlerini unuttu mu?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve başkan adayı olan Ekrem İmamoğlu, bir Youtube kanalına konuk oldu. Programda, 2019 yılında verdiği sözler ve vaatler tekrar gündeme geldi. İmamoğlu, hatırlamadığını belirterek geçmişte verdiği sözleri hatırlamakta zorlandığını ifade etti.

Programda İmamoğlu’na İstanbul’daki metro hatlarıyla ilgili verdiği vaad hatırlatıldı. İmamoğlu, “Ben ne dediğimi kelime kelime nereden bileyim” diyerek hatırlamadığını belirtti. Ayrıca Boğaz geçidine yapılacağı söylenen Hızray projesi için de “5 yılda yetişmezdi, yetişmedi de zaten” şeklinde bir değerlendirme yaptı.

Denizaltı ile kent içi yolculuk sözü hatırlatıldığında da İmamoğlu, “Onu hatırlamıyorum” yanıtını verdi. İmamoğlu’na İstanbul’u son 5 yılda depreme hazırlayıp hazırlamadığı sorulduğunda ise “5 yılda nasıl hazırlayayım, mümkün değil” yanıtını verdi. Bu sözler, İmamoğlu’nun verdiği sözleri hatırlamakta zorlandığına dair bir kez daha işaret etti.

İmamoğlu’nun daha önce de “hatırlamıyorum” dediği olaylardan biri, 2019 seçimleri öncesinde yapılan reklamlarda yer alan ve “Evlilik desteği” olarak sunulan haftada bir gün yuva kuran gençlere ücretsiz düğün vaadidir. İmamoğlu, bu vaat hakkında da “Hatırlamıyorum” yanıtını vermişti. Bu durum, İmamoğlu’nun verdiği vaatlerin önemli bir kısmını hatırlamakta zorluk çektiğini gösteriyor.

Ekrem İmamoğlu’nun programdaki “hatırlamıyorum” yanıtları, İstanbul seçmeni ve kamuoyu tarafından eleştirilere neden olabilir. Seçim öncesinde verilen sözlerin unutulmaması ve tutarlı bir şekilde takip edilmesi önemlidir. İmamoğlu’nun verdiği vaatlerin üzerinde durup sorumluluk alması ve geçmişteki sözlerini hatırlayarak gereken adımları atması gerekmektedir. Sonuç olarak, İmamoğlu’nun vaatlerini hatırlamakta zorlanması ve bu konudaki tutarsızlığı dikkat çekici bir durumdur.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İmamoğlu yine “hatırlamıyorum” dedi! Vaatlerini unuttu mu?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin