1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İmamoğlu’nun cezasında sürpriz bir gelişme!

İmamoğlu’nun cezasında sürpriz bir gelişme!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’dan Mehtap Gökdemir’in bildirdiğine göre, İmamoğlu’nun, 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası ve 5 yıl siyasi yasak cezası aldığı davayla ilgili karar İstinaf Mahkemesi’ne taşınmıştı. İmamoğlu’na yakın kurmaylar, karar öncesinde ortaya atılan iddialar hakkında, “Dosya belki sıraya alınmış olabilir ama karar alındığına yönelik bir bilgi yok” yorumunda bulundu.

Partili kurmaylara göre, “Genel Merkez’in İmamoğlu’na destek vermediği” iddiası doğru değil. Partili kurmaylar, “Bu konuda yetkili olan Ekrem Bey’dir. Genel Başkan ve parti yöneticileri de konuşabilir. MYK, İmamoğlu’nun arkasında duruyor. Bu tür iddialar, partiye ve Ekrem Bey’e karşı kötü niyetli yorumlardır” şeklinde cevap verdi.

Hukuki sürecin devam ettiğine dikkat çeken kurmaylar, “İmamoğlu’nun beraat edeceğini bekliyoruz” diyerek olası senaryolar üzerinde çalışıldığını ve planların hazır olduğunu belirtti. Kurmaylar, “Bu sürece göre, parti tepkisini sert bir şekilde gösterecek. Tabii ki bir eylem planımız var. Ancak bu planın erken açıklanması eylem planını etkisiz hale getirir. Her türlü olasılığa karşı hazırız. En büyük avantajımız toplumun bu konuda destek olmasıdır” şeklinde değerlendirmede bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İmamoğlu’nun cezasında sürpriz bir gelişme!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin