1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. İmamoğlu’nun Sağ Kolu Paralara Gömülmüş Mü?

İmamoğlu’nun Sağ Kolu Paralara Gömülmüş Mü?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fatih Keleş, 2014 ve 2019 yıllarında Beylikdüzü ve İBB’den Belediye Meclis Üyesi olarak seçilmiş ve şu an İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nün başkanlığını yapmaktadır. Keleş, Ekrem İmamoğlu ile Beylikdüzü Belediyesi döneminden beri birlikte çalışan ve İmamoğlu’nun yakın çalışma ekibinde yer alan bir isimdir. Keleş, son zamanlarda sosyal medyada dolaşan videolarda balya balya paralara ve para sayma makinelerine olan yatkınlığıyla gündeme gelmiştir. Ancak İmamoğlu cephesinden henüz konuyla ilgili bir açıklama gelmemiştir.

Sosyal medyada dolaşan para sayma videoları, bazı iddialara göre CHP kongresinde dağıtılan 1 milyar 500 milyon liranın dağıtılma anına benzetilmektedir. Diğer bir iddiaya göre ise eski İl Başkan Yardımcısı Özgür Nas’ın İBB’ye alınan kişileri ve dağılımını anlattığı sözlerle ilişkilendirilmektedir. Ancak ne İmamoğlu ne de videodaki kişiler konu hakkında henüz bir açıklama yapmamışlardır.

CHP içinde yaşanan bu konuyla ilgili sessizlik dikkat çekicidir. Öte yandan, diğer bir CHP’li olan Esenyurt’un eski Belediye Başkanı Gürbüz Çapan’ın İmamoğlu ile dalga geçen paylaşımı haricinde CHP’den bir açıklama gelmemiştir. Bu durum, muhalif basının genellikle AK Parti’den kaynaklı skandalları manşet yaptığı halde bu konuya fazla ilgi göstermemesiyle de karşılaştırılmaktadır.

Ekrem İmamoğlu’nun sessizliği belki de yeni projeleriyle ilgili çalışmalarından kaynaklanmaktadır. İmamoğlu’nun 5 milyar 100 milyon lira maliyeti olan ve henüz tanıtmadığı projelerinin detayları bilinmemekle birlikte, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yerine geçecek ismin Özgür Özel olabileceği ve bu doğrultuda yeni atamaların yapıldığı iddia edilmektedir.

Son olarak, İstanbul’da “İsrafı Bitirdik, Hizmeti Getirdik” sloganıyla yapılan kampanyanın 175 milyon lira harcandığı ve bu rakamın olaylar sonrasında artabileceği belirtilmektedir. İstanbul’daki hizmetlerin nasıl dağıtıldığı ve kaynakların kullanımıyla ilgili daha fazla açıklama yapılması beklenmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İmamoğlu’nun Sağ Kolu Paralara Gömülmüş Mü?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin