1. Haberler
  2. Ankara
  3. İmamoğlu’nun TUSAŞ Ziyareti Sırasında Yaşanan Skandal Olay!

İmamoğlu’nun TUSAŞ Ziyareti Sırasında Yaşanan Skandal Olay!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 26 Ekim 2024 tarihinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen SAHA EXPO 2024 Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayii Fuarı’na katıldı. Fuar alanında Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi (TUSAŞ) Ankara’nın Kahramankazan ilçesindeki tesislerine yönelik gerçekleşen terör saldırısında hayatını kaybeden 5 şehidin fotoğrafının yer aldığı dev ekrana karanfil bırakan İmamoğlu, daha sonrasında TUSAŞ’ın standını ziyaret etti.

İmamoğlu ziyaretinin ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada şehitlere rahmet dileyerek, “Ülke olarak birlik ve beraberliğimizin korunması hepimizin en büyük vatan borcudur” dedi. Savunma sanayisinin Türkiye’nin bağımsızlığının teminatı olan bir sektör olduğunu vurgulayan İmamoğlu, 1973 yılında kurulan TUSAŞ’ın 50 yılı aşkın süredir ülkemize hizmet verdiğini belirtti ve bu durumun millete ait bir gurur vesilesi olduğunu ifade etti. TUSAŞ çalışanlarının saldırı sonrasında dile getirdiği “Hainlere inat daha fazla çalışacağız, daha fazla üreteceğiz” sözlerini de takdirle anlattı.

Milli meselelerde birlik ve beraberlik çağrısı yapan İmamoğlu, savunma sanayine yapılan saldırının millete yapılmış bir saldırı olduğunu belirtti. Ziyaret sırasında başka stantları da ziyaret eden İmamoğlu, fuar alanından ayrıldı.

Ancak ziyaret sırasında bir vatandaşın tepkisiyle karşılaşan İmamoğlu, kişinin siyasi eleştirilerine sert bir yanıt verdi. Vatandaşın TUSAŞ’taki şehitlere vurgu yaparak İmamoğlu’na yönelik eleştirileri üzerine İmamoğlu, soğukkanlı bir şekilde karşılık vererek kişinin çirkin siyasetine devam etmesini söyledi.

Sonuç olarak, İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşen SAHA EXPO 2024 Fuarı’na katılan İmamoğlu, TUSAŞ standını ziyaret ederek terör saldırısında hayatını kaybeden şehitleri anarak ülkenin birlik ve beraberliğinin öneminin altını çizdi. Ayrıca ziyaret sırasında siyasi bir tartışmaya karşı soğukkanlı ve kararlı tavrını sürdürerek milli meselelerde birlik ve beraberlik çağrısını yineledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İmamoğlu’nun TUSAŞ Ziyareti Sırasında Yaşanan Skandal Olay!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin