1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İNCE KAÇIŞ: SU KAPANLARINDA HAYATIMIZI KAYBETTİK

İNCE KAÇIŞ: SU KAPANLARINDA HAYATIMIZI KAYBETTİK

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, Konak ilçesi Alsancak semtinde gerçekleşti. Kentte etkili olan şiddetli yağış cadde ve sokakları su birikintileriyle doldururken, bu esnada Özge Ceren Deniz (23) ve İnanç Öktemay (44) yağmur altında kaldı.

Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay, yoldaki su birikintisinden karşıya geçmeye çalışırken elektrik akımına kapıldı.

Sağlık ekipleri, bölgeye gelerek akıma kapılan Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay’a dakikalarca kalp masajı uyguladı. İki kişi yoğun çabalara rağmen hayata döndürülerek ambulanslarla hastaneye götürüldü. Ancak durumu ağır olan gençler, hastanede yaşamlarını yitirdi.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri ve elektrik firması yetkilileri, olayın yaşandığı bölgede inceleme başlattı. Olay yerinde yapılan incelemelerde ilk şüphe kanalizasyondaki elektrik kaçağına yönelik oldu.

Bölge esnafından İsa Yaman, olayı şu şekilde anlattı: “Dün deponun orada gördüm. Kız düştü, arkadaşı kurtarmak istedi ama onunla beraber o da düştü. İkisine de elektrik çarptı. Ben karşıdan gördüm, müdahale edemedim. İkisi de öldü. Elektrik telleri 6 seneden beri orada duruyor. Beni bile 2 sefer ayağımdan çarptı. Ben de zor kurtuldum, yoksa ölmüştüm. Ben onları uyardım, ‘burada elektrik var, burayı yapın’ dedim. Yapmadan bıraktılar.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İNCE KAÇIŞ: SU KAPANLARINDA HAYATIMIZI KAYBETTİK
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin