1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. İnce’den Sert Eleştiri: Ankara ve İstanbul Adayları Haşlama Peşinde!

İnce’den Sert Eleştiri: Ankara ve İstanbul Adayları Haşlama Peşinde!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP’nin Ankara ve İstanbul adaylarını eleştirdi. İnce, Ankara’da kendi fotoğrafının olmamasını eleştirerek, halkın parasının kendi reklamları için harcanmasını haram yemek olarak değerlendirdi. ABB Başkanı Mansur Yavaş için ise 31 Mart seçiminde antidemokratik yollarla kampanya yürüttüğünü ve belediye parasıyla reklam yaptığını iddia etti. İnce, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun danışmanı Fatih Keleş’in destek için para biriktirip kule şeklinde videolar paylaşmasını da eleştirdi ve kulecilerin ortaya çıktığını belirtti. Bu durumlar üzerine İnce, büyükşehir belediyelerinin paralarının billboardlara aktığını ve adayların kampanyalarını belediye bütçesiyle yürüttüğünü ileri sürdü.

Muharrem İnce, CHP’nin Ankara ve İstanbul adaylarını sert bir dille eleştirdi. Ankara adayı Mansur Yavaş’ın seçim kampanyası için çok para harcadığını iddia ederken, Ekrem İmamoğlu’nun danışmanının kule şeklinde para biriktirip videolar yayınlamasını da eleştirdi. Buna göre, İnce, belediyelerin paralarının reklam ve kampanyalar için kullanılmasını eleştirdi ve halkın parasının israf edildiğini savundu. Bu durumun demokratik olmadığını savunan İnce, seçim sürecinde adayların belediye bütçesinden kaynak alarak yürüttükleri kampanyaları eleştiri konusu yaptı.

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce,’ye göre CHP’nin Ankara ve İstanbul adayları seçim kampanyalarını belediye bütçesiyle yürütüyor. Mansur Yavaş’ın billboardlara yoğun bir reklam bütçesi ayırdığını öne süren İnce, halkın parasının bu şekilde harcanmasını eleştirdi. Ayrıca, İmamoğlu’nun danışmanının kule şeklinde para biriktirip videolar paylaşmasını da eleştiren İnce, belediye bütçelerinin siyasi reklam ve kampanyalar için kullanılmasını doğru bulmadığını dile getirdi. Bu durumun demokratik bir seçim süreci için zararlı olduğunu vurgulayan İnce, adayların yasalara uygun ve şeffaf bir şekilde kampanyalarını yürütmeleri gerektiğini belirtti.

Muharrem İnce, CHP’nin Ankara ve İstanbul adaylarını eleştirerek, belediye bütçelerinin seçim kampanyalarında kullanılmasını doğru bulmadığını söyledi. Mansur Yavaş’ın aşırı miktarda reklam ve billboard harcamalarının halkın parasının israfı olduğunu ifade eden İnce, Ekrem İmamoğlu’nun danışmanının para biriktirerek kule şeklinde videolar yayınlamasını da eleştirdi. Bu durumların seçim sürecinde adil olmayan uygulamalar olduğunu belirten İnce, adayların seçim kampanyalarını halkın parasını kullanmak yerine kendi imkanlarıyla yürütmeleri gerektiğini vurguladı. Bu şekilde demokratik bir seçim ortamının sağlanabileceğini belirten İnce, belediyelerin siyasi reklam ve kampanyalara kaynak sağlamaması gerektiğini savundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İnce’den Sert Eleştiri: Ankara ve İstanbul Adayları Haşlama Peşinde!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin