1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İncesu Caddesi’nde Korkunç Saldırı: Camları Kırıp Darp Ettiler!

İncesu Caddesi’nde Korkunç Saldırı: Camları Kırıp Darp Ettiler!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Öncebeci Mahallesi’ndeki İncesu Caddesi’nde Ostim Teknik Üniversitesi’nde Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi olan Yusuf Alperen Yenice, 48 E 4799 plakalı aracıyla seyir halinde giderken önde seyir halinde olan Halit İ.’nin kullandığı 06 R 0279 plakalı araca korna çaldı. Bunun üzerine Halit İ. ve kimliği belirlenemeyen bir arkadaşı, Yenice’nin aracının önünü keserek durmasını sağladı. Yenice, güvenlik amacıyla aracının kapılarını kilitledi. Ancak Halit İ. ve arkadaşı, aracın camlarına yumruk atmaya başladı.

Halil İ.’nin arkadaşı, sürücü tarafındaki camı yumruklayarak kırdı. Şüpheliler daha sonra olay yerinden uzaklaştı. Yenice, kol ve boynuna sıçrayan cam parçaları nedeniyle hafif yaralandı ve darp raporu alarak polise şikayette bulundu. Yenice, saldırı anını cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

Yenice yaşadığı olayı şu şekilde anlattı: “İncesu Kavşağı’nda seyir halindeyken aracımın önünü kesip durdurdular. Araçtan inen 2 kişi camları yumruklayarak kırdı, hatta biri camı kırdı. Ardından kaydı silmek isteyen şüpheliler telefonumu almaya çalıştı. Kolum ve boynumda cam kesikleri oluştu. Darp raporu aldım ve şikayetçi oldum. Camı kırdıktan sonra çevredeki insanlar yardıma gelince kaçıp gittiler. Trafikte daha dikkatli olmak gerektiğini düşünüyorum, çünkü bazı kişiler haksız yere saldırabiliyor.”

Olay sonrası polis, şüphelileri yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. Yusuf Alperen Yenice’nin yaşadığı saldırı, trafikteki öfke ve agresifliğin ne kadar tehlikeli sonuçlar doğurabileceğini gözler önüne seriyor. Trafikte karşılaşılan olumsuz durumlarda sakin kalmak ve emniyeti öncelikli tutmak önemli bir davranış biçimidir. Her durumda yasal yollara başvurarak sorunların çözümüne yardımcı olmak, benzer olayların yaşanmasını önleyebilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İncesu Caddesi’nde Korkunç Saldırı: Camları Kırıp Darp Ettiler!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin