1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İnegöl’de çiftlikte yaşanan silahlı çatışma: 3 kişi yaralandı!

İnegöl’de çiftlikte yaşanan silahlı çatışma: 3 kişi yaralandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, Remzi U. adlı bir kişi yanında bulunan 2 arkadaşıyla birlikte, aralarında yaşanan husumeti gidermek amacıyla Sercan A.’nın çiftliğine gitti. Ancak taraflar arasında çıkan tartışma kısa sürede silahlı bir çatışmaya dönüştü. Pompalı tüfeklerin kullanıldığı çatışmada Remzi U. ve beraberindeki 2 arkadaşı saçmaların hedefi oldu ve yaralandı.

Olay, İnegöl ilçesinde bulunan Sercan A.’nın çiftliğinde meydana geldi. Remzi U., Sercan A. ve aralarındaki diğer kişiler arasındaki husumeti çözmek üzere çiftliğe gitti. Ancak ne yazık ki, gerginlik kısa sürede silahlı bir çatışmaya dönüştü. Hem Remzi U. hem de 2 arkadaşı silahla vurularak yaralandı.

Silahlı çatışma sonrasında yaralanan kişiler hemen çevredeki hastaneye kaldırıldı. Yaralılar tedavi altına alınırken, polis ekipleri de olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Çatışmada kullanılan tüfeklerin izini süren polis, olayın detaylarını aydınlatmaya çalıştı.

Çiftlikte meydana gelen bu olay, bölgede endişe yaratırken, çevre sakinleri de tedirginlik yaşadı. Silahlı çatışma sonrasında çiftliğin etrafında polis ekipleri geniş güvenlik önlemleri aldı ve olayın detaylarını araştırmaya başladı.

Hastanede tedavi altına alınan Remzi U. ve arkadaşlarının durumları ise kritik olarak değerlendirildi. Yaralıların sağlık durumlarına ilişkin henüz net bir açıklama yapılmazken, tedavilerinin devam ettiği belirtildi. Olayın detayları ise polis ekipleri tarafından titizlikle incelenmeye devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İnegöl’de çiftlikte yaşanan silahlı çatışma: 3 kişi yaralandı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin