1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İnegöl’de Korkunç Kedi Katliamı!

İnegöl’de Korkunç Kedi Katliamı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İnegöl ilçesinde, hayvansever bir kadın olan Filiz Akın Karabulut tarafından kurulan kedi evlerinde beslenen 6’sı yavru 7 kedinin parçalanarak öldürüldüğü öğrenildi. Karabulut, hayvanlara yönelik şiddetin son bulması ve cezaların caydırıcı olması gerektiğine vurgu yaparak adaletin en kısa sürede sağlanmasını umduğunu belirtti. Olay, Baykoca Mahallesi’nde bulunan TOKİ konutları yakınındaki boş bir arazide gerçekleşti. Kedileri beslemek için araziye gelen Karabulut, parçalanmış halde bulunan kedilerin cesetlerini görünce polis ve İnegöl Belediyesi’ne bildirdi. Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaparken soruşturma başlatıldı.

Karabulut, yaşadığı şoku dile getirirken, insanlık suçu işlendiğini vurgulayarak, toplumda sevgisiz yetişen çocukların bu tür vahşetlere yol açtığını belirtti. Hayvanlara yönelik şiddetin önlenmesi için caydırıcı cezaların uygulanması gerektiğini vurgulayan Karabulut, suçluların bulunup hapis cezası almaları gerektiğini söyledi.

Ayrıca, Karabulut ailelere de çağrıda bulunarak çocukların hayvan sevgisi ile yetiştirilmesi gerektiğini ve bu tür vahşetlerin yeni nesillere kötü örnek olduğunu belirtti. Hayvanlarla iç içe yaşamanın ve onlara sahip çıkmanın önemine değinen Karabulut, insanlığın bu tür olaylara nasıl tepki gösterdiğini sorguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İnegöl’de Korkunç Kedi Katliamı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin