1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. İnegöl’de Traktör Devrildi: Anne Hayatını Kaybetti, Oğlu Kurtuldu

İnegöl’de Traktör Devrildi: Anne Hayatını Kaybetti, Oğlu Kurtuldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Feci kaza, 13.30’da Bursa‘nın İnegöl ilçesi Hocaköy Mahallesi yolu üzerinde meydana geldi. Olayın detaylarına göre, tarlaya seyir halinde olan 30 yaşındaki İbrahim T. tarafından yönetilen traktör, sürücüsünün kontrolünden çıkarak devrildi. Traktör devrilirken sürücü hızla atlarken, yanında bulunan 52 yaşındaki Muazzez T. traktörün altında kaldı.

Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 acil yardım ve jandarma komutanlığı ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan kadın, olay yerine gelen ambulansla hemen İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen yaralı kadın kurtarılamadı. Kazayla ilgili detaylı bir tahkikatın sürdürüldüğü belirtildi.

Kaza, İnegöl ilçesinin Hocaköy Mahallesi yolu üzerinde meydana gelirken, traktörü süren İbrahim T. ve yanında bulunan annesi Muazzez T.’nin yaşadığı acı olay, çevrede şok etkisi yarattı. Vatandaşlar, yaşanan kazanın ardından güvenlik önlemlerinin artırılmasını ve benzer kazaların önüne geçilmesi için gerekli adımların atılmasını talep etti.

Öte yandan, traktör kazasında hayatını kaybeden Muazzez T.’nin ailesi ve yakınları büyük bir üzüntü içinde. Kazada hayatını kaybeden kadının yakınları, acı haberi alır almaz hastaneye koşarak Muazzez T.’nin durumu hakkında bilgi almaya çalıştılar. Aile fertleri, güçlükle ayakta dururken, Muazzez T.’nin vefat haberinin ardından gözyaşlarına boğuldu.

Kazanın ardından İnegöl Devlet Hastanesi yetkilileri, Muazzez T.’nin cansız bedenini otopsi yapmak üzere morga kaldırdı. Olayın netleşmesi için savcılık ve polis ekipleri de bölgedeki incelemelerini sürdürüyor. Kazanın nedeni ve detayları hakkında başlatılan soruşturmanın sonuçları merakla beklenirken, ailenin acı kaybı çevrede büyük bir üzüntü yarattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İnegöl’de Traktör Devrildi: Anne Hayatını Kaybetti, Oğlu Kurtuldu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin