1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. İnegöl’deki Büfe İşletmecisinden Dikkat Çeken Uyarılar!

İnegöl’deki Büfe İşletmecisinden Dikkat Çeken Uyarılar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İnegöl’de bir büfe işleten 50 yaşındaki Ömer Cabir, 15 yıldır yaşadığı sorunların önüne geçmek için işyerine çeşitli uyarılar astı. Cabir, iş yerinde yer alan uyarılarda, “Ayağınıza sigara istemeyin! Girin içeriden alın. Cumartesi günleri borcunu ödemeyenin hesabı kesilir. Kesinlikle veresiye istemeyin. Birazdan bırakırım, geçerken öderim, cumartesi yanındayım, aybaşı getireceğim, bıktık bu laflardan paran varsa al, yoksa alma,” ifadelerine yer verdi.

Ömer Cabir, yaşadığı deneyimlerle ilgili yaptığı açıklamada, “15 yıldır büfe işletmecisiyim. 35 yıldır doğa sporlarıyla uğraşıyorum. 2003 yılında İnegöl doğa sporları kulübü İDOSK adı altında kulüp ve dernek kurduk. 7 ayrı branşımız bulunmakta. Gece gündüz demeden doğada zaman geçiriyoruz. İnsanlarla uğraşmanın zorluklarını yaşıyorum. Birçok kişi, verdiği sözleri tutmadı ya da borçlarını ödemedi. Artık, iş yerime gelen herkes uyarı levhalarını görecek ve istemediği durumlardan kaçınacak” dedi.

Cabir, “İnsanlarla uğraşmak gerçekten zor. Birçok kişi, verdiği sözleri tutmuyor. Borcu olan kişiler, sürekli bahaneler öne sürüyor. Bu nedenle iş yerinde böyle uyarılar görmelerini sağladım. Yeni gelen müşterilerimiz, bu levhaları gördüklerinde daha dikkatli davranıyor. Bu durum, karşılıklı güveni artırıyor ve işlerimi daha düzenli bir şekilde yürütmeme yardımcı oluyor” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İnegöl’deki Büfe İşletmecisinden Dikkat Çeken Uyarılar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin