1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. ING TÜRKİYE EMEKLİLERE MUHTEŞEM PROMOSYONLAR SUNUYOR!

ING TÜRKİYE EMEKLİLERE MUHTEŞEM PROMOSYONLAR SUNUYOR!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özel bankalar arasındaki promosyon yarışı, emeklilerin dikkatini çekiyor. En yüksek ödeme yapan bankaları tercih eden emekliler, maaşlarını başka bankalara taşımak için araştırmalar yapmaya başladı. ING Türkiye, emekli maaşını ilk kez taşıyanlara maaş tutarına bağlı olarak ek koşulsuz 15 bin TL’ye kadar promosyon fırsatı sunuyor. Ayrıca, otomatik fatura talimatı veren emeklilere 3 bin TL’ye kadar ek nakit ödemesi yapıyor. ING Turuncu Hesap’a 75 bin TL ve üzeri bakiye getiren emekliler, toplamda 20 bin TL’ye varan promosyon alabiliyor.

Emekliler, Cebimdeki Danışman uygulaması aracılığıyla görüntülü görüşme yaparak maaşlarını kolaylıkla bankaya taşıyabiliyor. Yeni emekliler ve EYT ile emekli olanlar da bu promosyondan faydalanabiliyor. 1 Ekim – 31 Ekim tarihleri arasında emekli maaşını 3 yıl boyunca bankadan alma taahhüdü veren mevcut ve yeni müşteriler, 15 bin TL’ye varan ek koşulsuz nakit promosyon kazanabiliyor.

Promosyonlar emekli maaşına göre değişiklik gösteriyor. 10 bin TL’ye kadar olan maaşlar için 6 bin 250 TL, 10 bin – 15 bin TL arasında 10 bin TL, 15 bin – 20 bin TL arasında 12 bin 500 TL, 20 bin TL ve üzeri maaşlar için ise 15 bin TL ek koşulsuz nakit promosyon veriliyor. Fatura talimatı veren emekliler, 1 Ekim – 31 Ekim tarihleri arasında her otomatik fatura talimatı için 600 TL kazanma şansına sahipken, toplamda 3 bin TL’ye kadar ek nakit promosyon alabiliyor. Ayrıca, 1 Kasım – 30 Kasım tarihleri arasında emekli maaşını alacak olanlar, belirli şartlar altında ek promosyon fırsatlarından yararlanabiliyorlar.

Sonuç olarak, emekliler için sunulan promosyonlar arasında ciddi bir rekabet bulunmaktadır. Emekliler, maaşlarını taşıyarak ek nakit promosyonlardan faydalanma şansına sahiptir. ING Türkiye’nin sunduğu promosyon fırsatları, emekliler arasında ilgi görmekte ve maaşlarını taşımak isteyenler için cazip bir seçenek oluşturmaktadır. Emekliler, promosyonlardan faydalanmak için belirlenen tarihler ve koşullara dikkat etmeli ve en uygun seçeneği tercih etmelidir. Bu şekilde, emekliler maaşlarını taşıyarak ek kazanç elde edebilir ve finansal açıdan daha güvende olabilirler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
ING TÜRKİYE EMEKLİLERE MUHTEŞEM PROMOSYONLAR SUNUYOR!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin