1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İngilizce öğretmeni annesini öldürdü!

İngilizce öğretmeni annesini öldürdü!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün gece saat 23.00 sularında Kepez ilçesi Ahatlı Mahallesi’nde bulunan 4 katlı bir apartmanın giriş katında trajik bir olay meydana geldi. İngilizce öğretmeni olan Pakistan uyruklu A.A.Q., eve geldiğinde annesi Ashfaq Ahmad Qureshi’yi mutfakta kanlar içinde bulduğunu bildirerek, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni aradı. İhbar üzerine polis ve sağlık ekipleri hemen adrese yönlendirildi. Gelen sağlık ekibi, maalesef Ashfaq Ahmad Qureshi’nin hayatını kaybettiğini tespit etti.

Ekipler, meraklı kalabalığı uzaklaştırmak için çaba sarf etti. Olay yeri inceleme ekipleri, Ashfaq Ahmad Qureshi’nin boynunda ve kollarında bıçak kesikleri olduğunu, ayrıca 3 parmağının da kesildiğini belirledi. Parmak izi örnekleri almak için evin mutfağı ve balkon kapısı üzerinde de çalışma yapıldı.

Cinayet Büro Amirliği’ne bağlı ekipler, A.A.Q.’nun ifadesini aldıktan sonra gözaltına alındı ve polis merkezine götürüldü. Yeni taşındıkları öğrenilen Ashfaq Ahmad Qureshi’nin cenazesi, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna nakledildi.

Olayla ilgili detaylı bir soruşturma devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İngilizce öğretmeni annesini öldürdü!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin