1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İNŞAAT İŞÇİSİ ÇOCUKLARINI ALIP DAĞLIK ALANDA VURDU

İNŞAAT İŞÇİSİ ÇOCUKLARINI ALIP DAĞLIK ALANDA VURDU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bornova Merkez Mahallesi’nde bulunan dağlık alanda bu sabah saat 08.30 sıralarında meydana gelen olayda, inşaat işçisi olan Vesih Şimşek (45), karısı Naciye Şimşek’in 3 ay önce boşanma kararı alması üzerine bunalıma girdi.

Şimşek, sabah saatlerinde yanında yaşayan çocukları Ceylin (2), Cemre (4), Nira (14) ve Hira Nur’u (11) alarak evden çıkıp, yakındaki dağlık alana götürdü. Burada çocuklarına ateş eden Şimşek, 11 yaşındaki Hira Nur’u yaralı olarak kaçarken bıraktı. Sonrasında kendisine de ateş eden Şimşek, yere yığıldı. Olayı sağ kurtaran Hira Nur, yakınlarına durumu bildirdi.

Hira Nur’un bildirmesinin ardından 112 Acil Servis’e bilgi verildi ve polis, sağlık, itfaiye ve AFAD ekipleri bölgeye yönlendirildi. 3 çocuğun cansız bedeninin bulunduğu arazi incelendikten sonra yaralı halde bulunan Vesih Şimşek ve Hira Nur hastaneye kaldırıldı. Hira Nur’un sağlık durumunun ciddi olduğu belirtildi.

Olayı gören bir mahalle sakini, “Vesih’in çocuklarını vurduğunu gördük ve büyük bir vahşet yaşadık. Çocuklardan biri çok kötü durumdaydı, yetkililere bildirdik ancak kurtaramadık” dedi. Şimşek’in eşi ile boşanma sürecinde olduğu, 2 yaşındaki Ceylin’in emzikle ölü bulunduğu ve olay yerine ulaşmanın zorluğu dolayısıyla cesetlerin taşındığı belirtildi.

Olayın yakınlarından Mustafa Karataş, “Eşi bunalımdaydı ve boşanma davası açmıştı. Son konuşmasında büyük bir olay olacağını söylemiş. Çok üzgünüz” şeklinde konuştu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İNŞAAT İŞÇİSİ ÇOCUKLARINI ALIP DAĞLIK ALANDA VURDU
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin