1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İnşaatta Parçalandı! Katil Zanlısı Tutuklandı

İnşaatta Parçalandı! Katil Zanlısı Tutuklandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

23 yaşındaki Erva Raziye Asar’ın 20 gün boyunca kayıp olduğu bilgisi üzerine ailesi durumu polise bildirdi. Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, genç kadının son olarak çağrıldığı adresi internet uygulaması üzerinden tespit etti. Kamera görüntülerinde Erva’nın girdiği evden çıkmadığı belirlendi ve polis Fetih Dağlı (43) isimli kişiyi şüpheli olarak takibe aldı.

Bu esnada, Beylikdüzü’nde atıl durumda olan bir inşaat alanından kötü koku alan vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine giden polis ekipleri, inşaat kuyusuna parçalara ayrılarak atılmış bir kadın cesediyle karşılaştı. Ceset Altı parçaya bölünmüştü ve Adli Tıp Kurumu’na kimlik tespiti için gönderildi. Yapılan inceleme sonucunda, ceset parçalarının kayıp olarak aranan Erva Raziye Asar’a ait olduğu belirlendi.

Şüpheli olarak görülen Fetih Dağlı gözaltına alındı ve ifadesinde cinayeti itiraf etti. 17 yıl önce işlediği başka bir cinayet sebebiyle cezaevinde bulunan Dağlı’nın, Erva’nın “İş arıyorum” ilanına cevap vererek evine çağırdığı, boğarak öldürdüğü, ardından parçalara ayırıp inşaatta bir kutu içerisinde attığı ortaya çıktı. Katil zanlısının kutuyu iş yerindeki buzdolabında sakladığı iddia edildi. Tecavüz girişiminde bulunduğu da belirlenen Dağlı, tutuklandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İnşaatta Parçalandı! Katil Zanlısı Tutuklandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin