1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İntern Doktora Bıçaklı Saldırı!

İntern Doktora Bıçaklı Saldırı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Atatürk Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisinde görevli olan üniversitenin tıp fakültesi son sınıf öğrencisi intern doktor, tedavi için annesini servise getiren bir kişiye, annesine solunum için nazal oksijen kanülü takılması gerektiğini söyledi.

Doktorun talimatı üzerine annesini muayene için hazırlayan kişi ile aralarında sözlü bir tartışma yaşandı. Tartışma kavgaya dönüşünce servisteki diğer doktorlar ve güvenlik görevlileri araya girdi.

Olay yerine gelen güvenlik görevlileri, doktorlara saldıran kişiyi hastaneden uzaklaştırmaya çalıştı. Bu sırada güvenlik görevlisi bir bıçakla yaralandı. Polisin yardımıyla etkisiz hale getirilen kişi gözaltına alınarak karakola götürüldü.

Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp Ana Bilim Dalı Başkanı, sağlık çalışanlarının saldırıya uğramasından üzüntü duyduğunu belirtti. Çakır, sağlık çalışanlarının zor koşullarda hizmet verdiğini ve saldırının tüm sağlık hizmetlerini etkilediğini dile getirdi.

Saldırıya uğrayan intern doktor, hasta yakınıyla yaşadığı olayın üzücü olduğunu ve sağlık çalışanları için zor bir durum olduğunu ifade etti. Güvenlik görevlisi ise saldırı anında yaralanmasına rağmen görevini yapmaya çalıştığını ve müdahale ettiğini anlattı. Yaralanan güvenlik görevlisi geçici olarak iş göremez raporu aldı ve şikayetçi oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İntern Doktora Bıçaklı Saldırı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin