1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İntikam ateşi! Sevgilisini karnından vurdu!

İntikam ateşi! Sevgilisini karnından vurdu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mehmet Y. bugün saat 15.00 sıralarında, bir hafta önce ayrıldığı kız arkadaşı olan Ayşe’nin Antalya Kepez’e bağlı Gülveren Mahallesi’nde bulunan 3752 Sokak’taki evine geldi. Ancak Ayşe’nin evde olmadığını öğrenen Mehmet, apartmanın önünde beklemeye başladı. Ayşe’ye telefonla ulaşmaya çalıştı ancak Ayşe’nin Kaş ilçesinde tatilde olduğunu öğrendi.

Olumsuz bir yanıt alınca sinirlenen Mehmet, apartmanın çevresinde dolaşmaya başladı ve yanında taşıdığı tabanca ile bağırmaya başladı. Apartmanda oturanlar, Mehmet’in tehditkar tavırlarından endişe duyarak durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Polis ekipleri Mehmet’i ikna edemeyince olay yerine özel harekat polisleri çağrıldı. Ancak özel harekat polisleri operasyon düzenlemeden önce Mehmet, tabancayı karnına dayayarak ateş etti. Sağlık ekipleri olay yerinde ilk müdahaleyi yaparken, Mehmet Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Mehmet’in hastanedeki tedavisi polis nezaretinde sürdürülürken, olayın detaylarıyla ilgili soruşturma başlatıldı. Bu tür olayların tekrarlanmaması için gerekli önlemlerin alınması planlanıyor. Her iki tarafın da psikolojik destek alması konusunda gereken adımlar atılacak. Gelecekte benzer durumların yaşanmaması adına toplumda farkındalık oluşturulması önem taşıyor.

Sonuç olarak, ilişki sorunları yaşayan bireylerin duygusal ve psikolojik desteğe ihtiyaç duydukları unutulmamalıdır. Benzer olayların önlenmesi ve toplumda şiddetin azaltılması için farkındalık ve eğitim çalışmalarının artırılması gerekmektedir. Ayrıca, olay yerine müdahale eden emniyet ve sağlık ekiplerine teşekkür edilmeli ve onların olaylara hızla müdahale etmeleri takdir edilmelidir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İntikam ateşi! Sevgilisini karnından vurdu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin