1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. İP’in Emanetçi Genel Başkanına Sert Eleştiri: “Ülkücülük Zillete Yakışmaz!”

İP’in Emanetçi Genel Başkanına Sert Eleştiri: “Ülkücülük Zillete Yakışmaz!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büyükataman, İP’in emanetçi Genel Başkanı hakkında yaptığı konuşmada, hamaset dolu ifadelerle gerçeklerden kaçmaya çalıştığını belirtti. Kendisine yöneltilen sorular arasında, Milliyetçi Hareket Partisi’ne saldırırken aynı cephede yer almanın niçin rahatsız etmediği ve aynı torbada seçime girdiği insanlarla aynı listede olmak niçin zoruna gittiği yer alıyor.

Büyükataman, İP’in Genel Başkanına, seçim döneminde Marksist, Fetöcü, Liberal ve DEM’li ortaklarla aynı Cumhurbaşkanı adayı etrafında yer almanın sebeplerini sorguluyor. Aynı zamanda, maddi çıkarlar söz konusu olduğunda ülkücü olmadığını iddia edenlerin tutarsızlığına dikkat çekiyor.

Ülkücülük kavramını kullanarak, İP Genel Başkanına yönelik eleştirilerde bulunan Büyükataman, bu sıfatın menfaat peşinde koşanlara ve zilletlere göz yumanlara yakışmayacak kadar şerefli olduğunu vurguluyor. İP’in yöneticilerinin ulusal ve manevi değerler adına ne kadar samimi olduklarına dair şüphelerini dile getiriyor.

Açıklamada, İP’in Genel Başkanının çifte standartları ve tutarsızlıkları nedeniyle eleştirildiği görülüyor. Büyükataman, İP yöneticilerine, ideallerinden ve ilkelerinden ödün vermemeleri gerektiği konusunda bir uyarıda bulunuyor. Aynı zamanda, siyasi partiler arasındaki ittifakların ve seçim stratejilerinin samimiyetini sorguluyor.

Büyükataman’ın yapılan açıklamalarında, İP Genel Başkanının özellikle seçim dönemlerindeki çıkışlarının ve beyanatlarının tutarsızlığına vurgu yapılıyor. İP’in yöneticilerinin, milli çıkarların ötesindeki siyasi hesaplarının ülkücülük değerlerine uygun olmadığı belirtiliyor. Açıklamada, siyasetin ve ideolojilerin samimiyeti üzerine önemli bir eleştiri getiriliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İP’in Emanetçi Genel Başkanına Sert Eleştiri: “Ülkücülük Zillete Yakışmaz!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin