1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İran’da Helikopter Kazası: Türkiye’den Destek Mesajı

İran’da Helikopter Kazası: Türkiye’den Destek Mesajı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, İran’da bugün yaşanan helikopter kazasıyla ilgili gelişmelerin üzüntüyle takip edildiği belirtildi. İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan’ın da aralarında bulunduğu İranlı yetkililer için güvende ve sağlıklı olduklarını temenni edilen açıklamada, “Kardeş İran halkına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Arama kurtarma faaliyetlerine her türlü desteğin sağlanması için harekete geçilmiştir” ifadelerine yer verildi.

Cumhurbaşkanı’nın açıklaması ise şu şekilde oldu: İran Cumhurbaşkanı’nın ve beraberindeki heyetin bir helikopter kazası geçirmesi bizleri derinden üzmüştür. Türkiye Cumhuriyeti olarak İran makamlarıyla tam irtibat ve koordinasyon içinde hadiseyi yakından takip ettiğimizi ve gerekli her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum.

Komşumuz, dost ve kardeş İran halkına ve hükümetine milletim adına geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, Sayın Reisi ve beraberindekilerden bir an önce iyi haberler almayı umut ediyorum.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İran’da Helikopter Kazası: Türkiye’den Destek Mesajı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin