1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İşçilere Saldıran Büyükbaş Olayı: Gözaltına Alınanlar Şaşırttı!

İşçilere Saldıran Büyükbaş Olayı: Gözaltına Alınanlar Şaşırttı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Suluova ilçesinde bulunan Harmanağılı köyünde özel bir et entegre tesisinde meydana gelen olayda, kesime hazırlanan bir büyükbaş hayvanın huysuzlanarak işçilere saldırdığı bildirildi.

Görevlilerin hayvana müdahale etmeye çalıştığı ancak sakinleşmediği için iki görevlinin başına baltayla defalarca vurarak bayıltmaya çalıştığı, bir diğer kişinin de bıçakla hayvana müdahale ettiği görüldü. Bu anlar bir kişi tarafından cep telefonuyla kaydedilerek sosyal medyada paylaşıldı.

Olayın ardından tesisin avukatı olan Mehmet Akif Aydın, yaptığı açıklamada, tesisin uzun yıllardır faaliyet gösterdiğini ve benzer bir durumla hiç karşılaşılmadığını belirtti. Yaşanan olayın detaylarıyla ilgili en kısa sürede açıklama yapacaklarını ifade eden Aydın, olayın üzücü olduğunu belirtti.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı da konu hakkında açıklama yaparak, hayvanlara eziyet etmenin kabul edilemez olduğunu vurguladı. Olaydan sonra tesis çalışanlarından 5 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Tesisin avukatı Mehmet Akif Aydın, daha önce tesis bünyesinde yaşanan bir boğanın saldırısı sonucu bir işçinin hayatını kaybettiğini hatırlatarak, olayın ardından işçilerin psikolojisinin etkilendiğini belirtti. Bu olayın da benzer bir şekilde anlık bir durum olduğunu ve işçilerin üstüne hayvanın gelmesiyle gerçekleştiğini bildirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İşçilere Saldıran Büyükbaş Olayı: Gözaltına Alınanlar Şaşırttı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin