1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İşçinin ifadesi şaşırttı: “Tamam, daha ölmemiş”

İşçinin ifadesi şaşırttı: “Tamam, daha ölmemiş”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde, 21 Ağustos’ta kaybolan ve 19 gün sonra dere yatağında, çuval içerisinde, üzeri taş ve çalılıklarla kapatılmış cesedi bulunan Narin Güran cinayetine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, tutuklu sanık Salim Güran’ın işçisi R.A. ile yaptığı görüşme soruşturma dosyasına girdi.

Telefonda yapılan imaj çalışmasında, Salim Güran ile R.A. arasında yapılan Kürtçe görüşme, uzman ekip tarafından çözümlendi. R.A. ifadesinde, Salim Güran ile 21 Ağustos’ta 08.33, 15.52, 18.37, 18.51, 18.52 ve 18.54’te yapmış olduğu görüşmelerin içeriğini hatırlamadığını belirtti.

Cep telefonlarında yapılan imaj çalışmalarında, aralarında geçen konuşmada Salim’in bir şeyin düştüğünden bahsetmesi ve R.A.’nın ‘tamam daha ölmemiş’ ifadesi konuşmaya yansıdı. R.A. ise hatırlamadığını belirtti.

R.A. ayrıca kendisine sorulan, Salim’in yanından hiç ayrılmadığını beyan etmesine rağmen Salim’in alınan ifadesinde Mehmet Şerif Güran’ın tarlasına gittiğini ve pamuk tarlasındaki kurtlanmasına ilişkin olarak Mehmet Şerif Güran ile görüştüğünü beyan ettiğini belirtti. R.A., pamuk kurtlanması olayının, olay günü gerçekleşmediğini dile getirdi.

Son olarak R.A., diğer tutuklu sanık Nevzat Bahtiyar’ı tanımadığını ve sadece köy muhtarını tanıdığını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İşçinin ifadesi şaşırttı: “Tamam, daha ölmemiş”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin