1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İŞKENCE, TACİZ VE YÜZ KIZARTICI OYUNLAR! – Bursa’da Skandal Olay Hakkında Detaylar Ortaya Çıktı

İŞKENCE, TACİZ VE YÜZ KIZARTICI OYUNLAR! – Bursa’da Skandal Olay Hakkında Detaylar Ortaya Çıktı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde yaşanan olayda, gündelik işlerde çalışan Mehmet Ö., Yıldırım ilçesindeki evinden bir odasını aylık 4 bin liraya kiraladığı Ozan U.’nun evine yerleşti. Üç gün sonra eve çok sayıda misafir gelmesi üzerine rahatsız olan Mehmet Ö., nakit para isteyip evi terk edeceğini belirtti. Ancak ev sahibi Ozan U., ödemesini nakit yapamayacağını belirterek, cep telefonunu satması için kiracısına verdi. 10 gün sonra Ozan U., Mehmet Ö.’yü, arkadaşları Semih S. ve Volkan K. ile birlikte ellerini bağlayıp döverek işkenceye maruz bıraktı.

Gürültü üzerine eve inen Ozan U.’nun babası Osman U. ve eşi Mine U. da Mehmet Ö.’ye şiddet uyguladı. Mine U., iç çamaşırları giydirdiği ve fotoğraflarını çekip sosyal medyada paylaştığı Mehmet Ö., Volkan K.’nin eşi tarafından kurtarılıp polise teslim edildi. Beş şüpheli gözaltına alındı ve Ozan U., Volkan K. ve Semih S. tutuklandı. Bursa 9’uncu Ağır Ceza Mahkemesi’nde ‘Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçundan dava açıldı.

Duruşmada ifade veren Mehmet Ö., Ozan U. ve arkadaşlarının kendisine demir çubuk ve sopayla işkence yaptıklarını belirtti. Ayrıca, eve gelen Osman U. ve Mine U.’nun da şiddet uyguladığını anlattı. Tutuklu sanık Ozan U., müştekinin iddialarını reddederek, sadece kendisini dövdüğünü ve telefonunu çaldığını dile getirdi.

Mine U., suçlamaları kabul etmedi ve olayla ilgisinin olmadığını belirtti. Semih S.’nin avukatı da müvekkilinin suçsuz olduğunu savundu. Mahkeme, tek tutuklu sanık olan Ozan U.’nun tahliyesine karar verdi. Diğer sanıklar hakkında ise ‘Yaralama’, ‘Tehdit’, ‘Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçlarından 2 ila 10 yıl arasında değişen hapis cezaları talep edildi. Duruşma karar aşamasında ertelendi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İŞKENCE, TACİZ VE YÜZ KIZARTICI OYUNLAR! – Bursa’da Skandal Olay Hakkında Detaylar Ortaya Çıktı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin