1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İslambey Mahallesi’nde Terk Edilmiş Araçlar Vatandaşları Korkutuyor

İslambey Mahallesi’nde Terk Edilmiş Araçlar Vatandaşları Korkutuyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Arnavutköy İslambey Mahallesi’nde uzun süredir park halinde duran iki ticari araç mahalle sakinleri arasında endişe yaratmış durumda. Çocuk parkının yanına bırakılan araçlar, mahalle halkının huzurunu bozmaktadır.

Mahalle sakinleri, terk edilmiş araçların akşam saatlerinde uygunsuz davranışlara sahne olduklarını belirtiyor ve yetkililerden yardım talep ediyorlar.

“Özellikle gece saatlerinde kim olduğu belirsiz kişiler geliyorlar, ne yaptıklarını bilmiyoruz” diyen 6 yıllık mahalle sakini Suat Sarsıcı, şunları söylüyor: “Burada eskiden bir karakol vardı, karakol kapatılınca bu araçlar buraya çekilmiş ve terkedilmiş. Aracın sahibi kim, bilmiyoruz. Camları kırılmış durumda. Özellikle gece saatlerinde kim olduğu belirsiz kişiler geliyorlar, ne yaptıklarını bilmiyoruz. İçeridekiler sallana sallana çıkıyor, düzgün bir şekilde çıkmıyorlar. Geçen gün bir çocuğun üzerine cam düştü, çocuk yaralandı ve hala hastanede tedavisi devam ediyor. Aracın sahibinin kadın olduğunu düşünüyoruz, bir ara gelip fotoğraf çekmişti ama bir gelişme olmadı ve araç hala burada duruyor.”

Ayrıca, aracın park halinde olduğu sokakta çocuk parkı ve gençlerin vakit geçirebileceği spor alanlarının bulunması dikkat çekiyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İslambey Mahallesi’nde Terk Edilmiş Araçlar Vatandaşları Korkutuyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin