1. Haberler
  2. Spor
  3. İsmail Kartal: “Fenerbahçe’nin Hedefi Galatasaray’ı Yakalamak!”

İsmail Kartal: “Fenerbahçe’nin Hedefi Galatasaray’ı Yakalamak!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Süper Lig’in 35. haftasında Konyaspor ile oynanan beraberlik sonrasında açıklamalarda bulundu. Deplasmanda oynanan maçı 0-0 beraberlikle tamamlayan Fenerbahçe, lider Galatasaray’ın 6 puan gerisinde kaldı ve bitime 3 maç kala şampiyonluk yarışında zorlu bir durumla karşı karşıya kaldı.

İsmail Kartal, maç sonrası yaptığı açıklamada takımın iyi bir başlangıç yapamadığını belirtirken ilk devrede birkaç net pozisyonu değerlendiremediklerini söyledi. Oyunu etkinleştirmek için değişiklikler yaparak maçı kazanmayı hedeflediklerini ifade eden Kartal, oyuncularının maç boyunca ellerinden geleni yaptığını ancak gol bulamadıklarını dile getirdi. Sorumluluğun kendisine ait olduğunu vurgulayan Kartal, takımın maçın başından sonuna kadar mücadele ettiğine dikkat çekti.

Teknik direktör, takımın 7-8 net pozisyon bulduğunu ancak bunları değerlendiremediklerini belirtti. Bu durumdan dolayı üzgün olduklarını ve beklemedikleri bir sonuç aldıklarını söyleyen Kartal, şampiyonluk yarışına devam edeceklerini ve matematiksel olarak hala şampiyonluk için umutlarının olduğunu ifade etti. Bu süreçte ellerinden geleni yapacaklarını ve son maça kadar mücadelelerine devam edeceklerini belirten Kartal, takımın hedefini kaybetmeden ilerleyeceğini dile getirdi.

Fenerbahçe’nin ligde kalan son maçlarda iyi sonuçlar alarak şampiyonluk yarışındaki iddiasını sürdürmeyi hedeflediği Kartal tarafından açıklanırken, takımın moral ve motivasyonunu yüksek tutarak son haftalara odaklanacağı belirtildi. Taraftarların desteğiyle birlikte takımın şampiyonluk için mücadele edeceği vurgulanırken, İsmail Kartal’ın açıklamaları takımın gelecek mücadelelerine motive olmaları adına önem taşımaktadır. Son maçlarda alınacak her galibiyet takımın şampiyonluk yolunda bir adım daha ilerlemesine yardımcı olacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İsmail Kartal: “Fenerbahçe’nin Hedefi Galatasaray’ı Yakalamak!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin