1. Haberler
  2. Spor
  3. İsmail Yüksek: “Tur Geçtik, Trabzonspor Maçı Önemli”

İsmail Yüksek: “Tur Geçtik, Trabzonspor Maçı Önemli”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe’de forma giyen İsmail Yüksek, Union Saint-Gilloise ile oynanan UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanşında yaşananları değerlendirdi. Takımın 1-0 mağlubiyetine rağmen, ilk maçta alınan 3-0’lık galibiyetle çeyrek finale yükseldiklerini belirtti. Yüksek, rakibin iyi mücadele ettiğini ve istedikleri oyunu sahada sergileyemediklerini ancak turu geçtikleri için mutlu olduklarını dile getirdi. Ligde ve Avrupa’da daha ileri gitmek istediklerini vurgulayan futbolcu, maç maç düşünmeleri gerektiğini söyledi.

Trabzonspor maçı hakkında konuşan İsmail Yüksek, önemli bir maç olacağını ve takımın buna odaklanması gerektiğini ifade etti. Ayrıca, hafta içinde çıkan “Manchester United’a gitmek hayalim” şeklindeki haberler hakkında da açıklamalarda bulundu. Yüksek, bu haberlerin kendisini üzdüğünü belirterek transfer konusunda aklının başka yerlerde olmadığını söyledi. Bir söyleşi sırasında kendisine yöneltilen soruları yanıtlarken yanlış şekilde yansıtıldığını dile getirdi. İleride Premier Lig’de oynamak istediğini ve doğru zaman ve şartlar oluştuğunda bu hayalini gerçekleştirmek istediğini söyledi.

Futbolcu, medyada yanlış anlaşılan açıklamaların ardından kendi hedeflerine odaklanarak önüne bakmak istediğini ifade etti. Tek hayalinin Fenerbahçe’de şampiyonluk yaşamak olduğunu belirtti. Kulübünün başarısı için her zaman en iyisini yapmaya çalıştığını ve futbol kariyerindeki hedeflerine adım adım ilerlemeyi planladığını söyledi. Maç maç düşünmenin önemine vurgu yaparak, takımının hedeflerine odaklanmanın ve birlikte çalışmanın önemini vurguladı. İsmail Yüksek, taraftarlardan aldığı destekle daha büyük başarılara imza atacaklarına inandığını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İsmail Yüksek: “Tur Geçtik, Trabzonspor Maçı Önemli”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin