1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. İsrail Dışişleri Bakanı Türk Politikacılarına Saldırdı: Instagram’da Erişim Engeli Tartışması

İsrail Dışişleri Bakanı Türk Politikacılarına Saldırdı: Instagram’da Erişim Engeli Tartışması

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz, Instagram üzerinden yaptığı paylaşımda Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştirirken İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu da hedef aldı. Katz, bu sefer İmamoğlu’nun yanı sıra CHP Gençlik Kolları ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın hesaplarını da etiketledi.

Katz, Instagram paylaşımında Erdoğan’ı eleştirerek, “Dünkü açıklamalarıyla antisemit diktatör Erdoğan, ABD ve batılı devletlere saldırarak ‘İsrail’deki Siyonistler tarafından esir alındıklarını’ söyledi. 57 milyon Türk Instagram kullanıcısının bu platforma erişimini kısıtlıyorsun ancak kendi özel Instagram hesabını erişime açık tutuyorsun. Şahsıma yönelik saldırılar, gerçekleri ifşa etmemi engellemeyecek” ifadelerini kullandı.

Geçen hafta Katz’ın İmamoğlu’nu etiketleyerek yaptığı paylaşıma yanıt veren İmamoğlu, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bayrağına ve Cumhurbaşkanı’na hakaret eden bu açıklamanızı size aynen iade ediyorum. Demokrasiyi ve hukuku, elinde on binlerce çocuğun kanı olan birilerinden öğrenecek değiliz. Evet, her şey çok güzel olacak. Filistin özgür olduğu zaman” sözleriyle Katz’a cevap vermişti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İsrail Dışişleri Bakanı Türk Politikacılarına Saldırdı: Instagram’da Erişim Engeli Tartışması
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin