1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. İsrail ile Ticaret Yapan Şirketin Fuarda Olması Olay Yarattı!

İsrail ile Ticaret Yapan Şirketin Fuarda Olması Olay Yarattı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SAHA EXPO 2024 Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayii Fuarı’na katılan bir İngiliz şirketi protesto edildi. İstanbul’da gerçekleşen fuarda, İslamcı yazar Adem Özköse, İsrail ordusuna silah tedarik ettiği için eleştirilen BAE Systems şirketinin katılımını eleştirdi. Özköse’nin bu protestosu sonrasında gözaltına alındığı belirtildi.

Fuarda özellikle İsrail ile ticaret yapan firmaların katılması tartışma yarattı. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’a neden bu şirketlerin fuarda yer aldığı sorulduğunda, yanındaki kişilerden biri, “Bana geleceksin soracaksın, ben sana müsaade edeceğim” şeklinde bir açıklamada bulundu. Bu durum da dikkat çekici bir polemiğe yol açtı.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan da SAHA EXPO 2024 Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayii Fuarı’na katılarak bir konuşma yaptı. Fuarda birçok ülkeden firmaların sergilediği ürünler ve teknolojiler büyük ilgi gördü.

Diğer yandan, günün öne çıkan haberlerinden biri de Jamaikalı Marksist bir babayla, Hint kanser araştırmacısı bir annenin kızı Kamala Harris’in hayatıyla ilgili bir video paylaşıldı. Video, izleyicilerin ilgisini çekti ve sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İsrail ile Ticaret Yapan Şirketin Fuarda Olması Olay Yarattı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin