1. Haberler
  2. Dünya Haberleri
  3. İsrail’in Gazze’de Gerçekleştirdiği Kanlı Saldırı: Çok Sayıda Filistinli Öldü!

İsrail’in Gazze’de Gerçekleştirdiği Kanlı Saldırı: Çok Sayıda Filistinli Öldü!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsrail’in Gazze’de gece boyunca düzenlediği saldırılarda çok sayıda Filistinli öldü ve yaralandı. İsrail savaş uçakları, Gazze’ye bomba yağdırarak masumların hayatını kaybetmesine neden oldu. Gazze’nin farklı bölgelerinde gerçekleşen saldırılar sonucunda evler hedef alınırken tarım arazilerinde yangın çıktı. Han Yunus kentindeki bir aileye ait evin bombalanması sonucu bir kadın öldü ve birçok kişi yaralandı.

Gazze Şeridi’nde Nusayrat Mülteci Kampı’nda bulunan bir aileye ait ev de İsrail ordusu tarafından hedef alındı. İsrail ordusunun saldırılarının sonucunda 12 Filistinli yaralandı. İsrail’in 7 Ekim tarihinden bu yana yaptığı saldırılarda en az 39 bin 480 Filistinli öldü ve 91 bin 128 kişi yaralandı.

Bu süreçte çocukların ve kadınların da yaşamını yitirdiği belirtilirken, enkaz altında halen binlerce kişinin bulunduğu ifade edildi. Sivillerin sığındığı hastaneler ve eğitim kurumlarının da saldırılara maruz kaldığı bilgisi paylaşıldı. İsrail ordusunun Gazze’ye düzenlediği saldırılar uluslararası toplum tarafından da kınanmış ve sona erdirilmesi çağrıları yapılmıştır. Bu çatışmalarda her iki taraf da büyük kayıplar yaşarken, taraflar arasında çatışmaların sonlandırılması için diplomatik çözüm yolları aranmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İsrail’in Gazze’de Gerçekleştirdiği Kanlı Saldırı: Çok Sayıda Filistinli Öldü!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin