1. Haberler
  2. Dünya Haberleri
  3. İsrail’in Gazze’deki Cibaliya Mülteci Kampı’nda Aynı Aileden 4 Kişinin Hayatını Kaybettiği Katliam!

İsrail’in Gazze’deki Cibaliya Mülteci Kampı’nda Aynı Aileden 4 Kişinin Hayatını Kaybettiği Katliam!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsrail, Gazze Şeridi’nde bulunan Cibaliya Mülteci Kampı’na yapılan saldırı sonucunda aynı aileden dört Filistinlinin hayatını kaybettiği açıklandı. İsrail, son dönemde devam eden saldırılarında binlerce masum insanı öldürmüş durumda. Saldırılar sonucunda Gazze’de 40 binden fazla can kaybı yaşanmıştır. İsrail ordusu bu sefer Cibaliya Mülteci Kampı’na saldırmıştır. Filistin resmi ajansı WAFA’nın haberine göre, İsrail ordusu Cibaliya Mülteci Kampı’ndaki El-Alemi bölgesine saldırı düzenlemiştir.

Saldırıda aynı aileden dört kişinin hayatını kaybettiği açıklanmıştır. Cenazelerin ise Kemal Advan Hastanesi’ne kaldırıldığı belirtilmiştir. WAFA tarafından yapılan habere göre, İsrail ordusu ayrıca Gazze’nin Nusayrat Mülteci Kampı’nın kuzey bölgelerini topçu atışları ile hedef almıştır. İsrailli gruplar, Gazze Şeridi’ndeki Filistinli gruplarla esir takası anlaşması yapılması talebiyle İsrail’in çeşitli bölgelerinde gösteriler düzenlemiştir. Tel Aviv, Kudüs ve Hayfa gibi şehirlerde on binlerce İsrailli sokaklara inerek esir takası anlaşması yapılmasını talep etmiştir.

Göstericiler, Başbakan Binyamin Netanyahu hükümetinden Gazze’deki Filistinli gruplarla bir an önce esir takası anlaşması yapmasını isteyen sloganlar atmış ve dövizler taşımıştır. Tel Aviv ve Hayfa’da göstericiler bazı ana yolları trafiğe kapatmıştır. İsrail Kanal 12 Televizyonu, bugün yapılan gösterilerin 7 Ekim 2023 tarihinden bu yana düzenlenen en büyük gösteriler olduğunu bildirmiştir.

İsrail’in süregelen saldırıları ve Gazze’de yaşanan insan hakları ihlalleri uluslararası toplumun gündemine gelmiştir. Özellikle İsrail’in mülteci kamplarına yönelik saldırıları, masum sivillerin hayatını kaybetmesine neden olmaktadır. Filistinli gruplar ve savunma organizasyonları, uluslararası toplumdan bu saldırılara son verilmesi için acil adımlar atılmasını talep etmektedir.İsrail ve Filistin arasındaki gerilimin artmasıyla birlikte uluslararası toplumun barış ve istikrar için daha etkili bir çözüm bulunması gerekmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İsrail’in Gazze’deki Cibaliya Mülteci Kampı’nda Aynı Aileden 4 Kişinin Hayatını Kaybettiği Katliam!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin