1. Haberler
  2. Dünya Haberleri
  3. İsrail’in Saldırısında 31 Filistinli Hayatını Kaybetti!

İsrail’in Saldırısında 31 Filistinli Hayatını Kaybetti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsrail ordusunun, Gazze’nin Deyr Belah kentinde bulunan Hadice Okulu’ndaki sahra hastanesine düzenlediği saldırı sonucunda 31 Filistinli hayatını kaybetti ve birçok kişi yaralandı. Bu saldırıda çocuklar da dahil olmak üzere 31 sivil öldü. Gazze’deki hükümetin medya ofisinden yapılan açıklamaya göre, İsrail savaş uçakları, Hadice Okulu’nda yerinden edilmiş kişilerin sığındığı sahra hastanesini bombaladı. Saldırı sonucunda 31 Filistinli hayatını kaybederken, birçok kişi de yaralandı. Saldırıda çocukların da bulunduğu belirtildi.

İsrail’in Gazze Şeridi’ndeki Deyr Belah kentinde Hadice Okulu’ndaki sahra hastanesini vurması büyük bir insani trajedinin yaşanmasına neden oldu. Sivil halkın barınma ve sağlık ihtiyaçlarını karşılamak için kurulan sahra hastanesine yapılan saldırıda 31 Filistinli yaşamını yitirdi. Ayrıca, saldırıda onlarca kişi de yaralandı. İsrail’in bu saldırısı, bölgedeki gerginliği artırdı ve uluslararası toplumun tepkisine neden oldu.

Hadice Okulu’nda bulunan sahra hastanesine düzenlenen saldırıda 31 Filistinli hayatını kaybederken, onlarca kişi de yaralandı. Saldırının ardından bölgede büyük bir kaos hakim oldu. İsrail’in bu tür saldırıları uluslararası insan hakları örgütleri tarafından sık sık kınanıyor ve insani krize neden olduğu belirtiliyor. Hadice Okulu’ndaki sahra hastanesine düzenlenen bu hava saldırısı da bu örgütlerin tepkisini çekti.

İsrail ordusunun Gazze’nin Deyr Belah kentinde bulunan Hadice Okulu’ndaki sahra hastanesine yönelik düzenlediği saldırı sonucunda yaşanan trajedi, bölgedeki tansiyonu daha da yükseltti. Sivil halkın barınma ve sağlık ihtiyaçlarını karşılamak için kurulan hastaneye yapılan bu saldırı, uluslararası toplumun tepkisine neden oldu. Filistinli yetkililer, İsrail’in bu tür saldırılarıyla masum sivilleri hedef aldığını ve bu durumun kabul edilemez olduğunu belirtiyor.

İsrail savaş uçaklarının Gazze’nin Deyr Belah kentindeki Hadice Okulu’ndaki sahra hastanesini vurması sonucunda 31 Filistinli hayatını kaybetti ve birçok kişi yaralandı. Sivil halkın barınma ihtiyacını karşılamak amacıyla kurulan hastanenin İsrail tarafından hedef alınması, bölgede büyük bir insani krize neden oldu. Uluslararası toplum, İsrail’in bu tür saldırılarına karşı sert bir şekilde tepki gösteriyor ve bölgede barışın sağlanması için çaba gösteriyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İsrail’in Saldırısında 31 Filistinli Hayatını Kaybetti!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin