1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. İstanbul Beşiktaş’ta Sahur Yapmaya Giden Genç Kız Ölüm Kalım Savaşı Veriyor, Sürücü Serbest Bırakıldı!

İstanbul Beşiktaş’ta Sahur Yapmaya Giden Genç Kız Ölüm Kalım Savaşı Veriyor, Sürücü Serbest Bırakıldı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Beşiktaş’ta, 18 Mart gecesi motosikletiyle sahur yapmaya gitmek üzere sözlüsünün yanına giden Semanur Hacıoğlu, yasak bir noktada U dönüşü yapan hafif ticari araca çarptı ve ağır yaralandı. Genç kız, günlerdir yoğun bakımda yaşam savaşı veriyor. Sözlüsü Mustafa Subaşı, yaşanan bu acı olay üzerine duygularını ifade ederek, kız arkadaşının durumuna üzüntü ve öfkeyle karşıladı. Hacıoğlu, Taksim İlkyardım Hastanesi’nde tedavi altına alındı, sürücü Alpay Ö. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Hacıoğlu’nun erkek arkadaşı Mustafa Subaşı, yaşanan olayı şu sözlerle anlattı: “Birlikte sahur yapacaktık. Semanur kendi yolunda giderken yasak yerde dönüş yapan araca çarptı ve ağır yaralandı. Şimdi yaşam savaşı veriyor. Çok zor bir süreç. Kazaya sebep olan sürücü hala serbest dolaşıyor. Yasak yerden dönüş yapması nedeniyle adeta cinayete teşebbüs etmiş gibiydi. Bu kız burada can çekişirken ona çarpan kişinin dışarıda gezmesi kanımıza dokunuyor.”

Artvin’deki Çoruh Postası Gazetesi’nin sahibi olan Tolga Gül ve TRT Haber Artvin Muhabiri Fatih Tüysüz, Yusufeli ilçesine gittikleri esnada kaza geçirdiler. Tüysüz’ün kontrolünden çıkan otomobil, yol kenarındaki yamaca çarptı. Ağır yaralanan iki gazeteci, sağlık ekipleri tarafından Artvin Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Gül yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, Tüysüz ameliyat edildi. Kaza anı, yakınlardaki akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerasına da yansıdı.

Son günlerde ülke genelinde meydana gelen trafik kazalarında birçok can kaybı yaşandı. Bursa’da bir otomobil ile bir TIR’ın çarpışması sonucunda bir kişi ölürken, TIR sürücüsü yaralı kurtuldu. Bingöl’de bir otomobilin istinat duvarına çarpması sonucu sürücü ve yanındaki bir kişi hayatını kaybederken, Muğla Milas’ta bir motosikletin yolda yürüyen bir kişiye çarpması sonucunda bu kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Motosiklet sürücüsü ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Yaşanan bu üzücü kazalar, sürücülerin daha dikkatli olması gerekliliğini bir kez daha hatırlatmaktadır. Trafik kurallarına uymak ve dikkatli bir şekilde araç kullanmak, hem sürücülerin hem de diğer yol kullanıcılarının hayatını korumak adına son derece önemlidir. Her bir kazada hayatını kaybeden veya yaralananların ardında derin bir acı bıraktığı unutulmamalı ve trafik kurallarına uyum konusunda daha fazla dikkat gösterilmelidir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul Beşiktaş’ta Sahur Yapmaya Giden Genç Kız Ölüm Kalım Savaşı Veriyor, Sürücü Serbest Bırakıldı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin