1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İstanbul Büyükada’da kaybolan Korhan Berzeg’in kemikleri bulundu: Son dakika gelişmesi!

İstanbul Büyükada’da kaybolan Korhan Berzeg’in kemikleri bulundu: Son dakika gelişmesi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Korhan Berzeg, emekli olduktan sonra İstanbul Büyükada’daki evine yerleşmişti. Ancak 2023 yılının Mayıs ayında eşi Angela Berzeg ile birlikte Balıkesir’in Gönen ilçesine bağlı Armutlu Mahallesi’ndeki evinde tatil yapmaya gitti. Ancak 17 Haziran’da, gittikleri köpeği Tina ile yaptığı yürüyüş sırasında geri dönmemesi üzerine jandarma tarafından kayıp ihbarı yapıldı. Yaklaşık 325 kilometrekarelik bir alanda yapılan arama çalışmalarına rağmen Berzeg’e ulaşılamadı.

312 gün sonra, Gelgeç Mahallesi Muhtarı Ahmet Gülay, Armutlu Mahallesi’ne 3,5 kilometre uzaklıktaki dere kenarında Berzeg’e ait kimlik, kredi kartı, kıyafet ve insana ait olduğu değerlendirilen kemik parçaları buldu. Olay yerinde yapılan incelemede, Berzeg’e ait çeşitli kişisel eşyalar tespit edildi. Bulunan kıyafetler, eşyalar ve kemik parçaları incelenmek üzere toplandı ve İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Dökü olmayan, kalça ve göğüs kafesine ait olduğu değerlendirilen kemik parçaları ile Nisa Berzeg’den alınan kan örneğinin DNA testi sonucunda eşleştiği belirlendi. Böylece, kaybolduktan 316 gün sonra Korhan Berzeg’in öldüğü kesinleşti. Daha sonra Berzeg’e ait kafatası ve diğer kemik parçalarına da ulaşıldı. Ancak ölüm nedeni henüz belirlenemedi ve kemikler üzerinde yapılan inceleme sonucunda ölüm nedeni netlik kazanamadı.

Jandarma tarafından yapılan açıklamaya göre, Berzeg’in ölümüne ilişkin soruşturma devam edecek. Kemiklerin ailesine teslim edilmesi ve toprağa verilmesi için hazırlanacak raporun ardından gerçekleşeceği belirtildi. Yetkililer, jandarmanın bölgedeki inceleme çalışmalarını sürdüreceğini ve yapılan tüm ihbarları değerlendireceğini açıkladılar. Korhan Berzeg’in kemiklerinin Gönen ilçesindeki Armutlu Mahallesi’nde toprağa verilmesi planlanıyor.

Sonuç olarak, Korhan Berzeg’in kaybolduktan sonra ölümüne ilişkin gelişmeler, kemiklerinin bulunması ve DNA testi sonucunda ölümünün kesinleşmesi büyük bir üzüntü yaratmıştır. Ancak ölüm nedeninin belirlenememiş olması, olayın gizemini korumasına neden oldu ve soruşturmanın devam edeceği belirtilmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul Büyükada’da kaybolan Korhan Berzeg’in kemikleri bulundu: Son dakika gelişmesi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin