1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’dan Sancaktepe’ye Dev Projeler için Toplu Temel Atma Töreni!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’dan Sancaktepe’ye Dev Projeler için Toplu Temel Atma Töreni!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sancaktepe Belediyesi’nin düzenlediği 20 projenin toplu temel atma törenine katıldı. Törene CHP Parti Meclisi Üyeleri, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı ve Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl de katıldı.

Tören, Srebrenitsa Soykırımı’nın yıldönümü dolayısıyla CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Saraybosna’da olması nedeniyle mesajının okunmasıyla başladı. Özel, temel atma töreninin önemine vurgu yaparak projelerin Sancaktepe’nin daha yaşanabilir hale gelmesinde etkili olacağını belirtti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu ise Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin’i övgüyle anarak, Yeğin’in ilçeye değer katacağına inandığını ifade etti. Makamın bir sorumluluk olduğunu vurgulayan İmamoğlu, belediye başkanlarının halka hizmet etme görevine odaklanmaları gerektiğini belirtti.

İmamoğlu, iş birliği ve adalet ilkelerine vurgu yaparak, hizmetin eşit dağıtılması gerektiğini ve vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için çalışmaların hızlandırılması gerektiğini söyledi. Ekonomik krizle mücadele etmek adına israfın önlenmesi ve verimli yatırımların yapılması gerektiğini ifade etti.

Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin, tören kapsamında hayata geçirilecek projeler hakkında bilgi verdi. Yeğin, 20 yeni projenin hazırlık aşamasında olduğunu ve çalışmaların başladığını belirtti. Projeler arasında spor salonları, sağlık merkezleri, parklar ve kütüphaneler bulunmaktadır.

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik de projelerin gençler, kadınlar, çocuklar ve emekliler için önemli olduğunu vurgulayarak, halkçı belediyecilik anlayışının önemine dikkat çekti. Tören sonunda protokol katılımıyla 20 projenin temeli atıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’dan Sancaktepe’ye Dev Projeler için Toplu Temel Atma Töreni!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin