1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İstanbul Evi’nde Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş Buluşması: Özgür Özel’den Sert Açıklamalar!

İstanbul Evi’nde Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş Buluşması: Özgür Özel’den Sert Açıklamalar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Evi’nin yarın açılacak olması sebebiyle İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile birlikte son hazırlıkları inceledi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da ziyarette yer aldı. Özel, bu ziyareti değerlendirerek, “Kurultaylık bir şey yok, evvel ezel beraberiz. Bundan sonra da hep beraber olacağız” dedi. Sağında Mansur Yavaş ve solunda Ekrem İmamoğlu olduğunda hiç kimseye yenilmeyeceklerini belirtti ve üçlü olarak Türkiye’yi demokrasiye kavuşturana kadar birlikte çalışacaklarını vurguladı.

Özel, Instagram yasağının Türkler için Paris’te de devam etmesinden duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Telefonlarının Türkiye’de de çalışmamasını Tayyip Erdoğan’ın yapılanlar yüzünden lanetlenmiş olabileceğini söyledi. Bu durumun gençler arasında büyük tepkiye yol açtığını belirtirken, gelecek seçimde gençlerin Tayyip Erdoğan’ı ve AK Parti’yi kalıcı olarak engelleyeceğini düşündüğünü ifade etti. Gençlerin siyasette söz sahibi olacağını ve bu tarz baskıcı uygulamaları engelleyeceğini ifade etti.

Özel, festivalleri, konserleri yasaklayan, gazetecilere baskı uygulayan ve sanatçıları desteklemeyen siyasi aktörlerin gençler tarafından cezalandırılacağını belirtti. Geçmiş seçimde gençlerin verdiği dersin hala anlaşılmadığını ifade eden Özel, gelecek seçimde gençlerin Tayyip Erdoğan ve AK Parti’yi engelleyeceğini düşündüğünü vurguladı. Instagram gibi platformların kapatılmasının bir şey ifade etmeyeceğini, gençlerin siyasi arenada güçlerini göstereceklerini belirtti. Bu durumun siyasi aktörlere büyük dersler vereceğini ve gençlerin hükümete karşı ciddi bir direniş göstereceğini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul Evi’nde Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş Buluşması: Özgür Özel’den Sert Açıklamalar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin