1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. İstanbul Sosyetesinin Gözde İsmi Ayşegül Tecimer Yıllar Sonra Türkiye’ye Geldi!

İstanbul Sosyetesinin Gözde İsmi Ayşegül Tecimer Yıllar Sonra Türkiye’ye Geldi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1990’lı yıllarda İstanbul sosyetesinin en popüler isimlerinden biri olan Ayşegül Tecimer, uzun yıllar sonra Türkiye’ye döndü. En son 2019 Haziran’ında genç eşi Mete Deniz ile Bodrum’da tatil yaparken görüntülenen Ayşegül Hanım, beş yıl boyunca gizli kalmış bir dönemden sonra yeniden kendini gösterdi. Bu dönüşünden bizlere haber veren isim ise Doğan Çakıt, yaygın olarak Dodo olarak biliniyor.

Ünlü mekan tasarımcısı Dodo’nun Marmaris’te çekilmiş fotoğrafı, Ayşegül Tecimer’in 80 yaşına girecek olmasına rağmen gençlik ve şıklık dolu haliyle dikkat çekti. Gençlik sırrını merak edenlerin gözdesi haline gelen Ayşegül Hanım, 1997 yılından beri yurtdışında yaşamış olsa da yaşını göstermemesiyle herkesi büyülemeye devam ediyor.

Öte yandan, ressam, iç mimar ve tasarımcı Eda Zamanpur’un anne olacağı sürprizi, en yakın dostlarından bile sızdırıldı. ‘Team Feda’ olarak adlandırdığı kendisi ve eşi Ferhat Zamanpur, bebeklerinin cinsiyetini öğrenmiş olmalarına rağmen sürprizlerini aileleriyle paylaşmayı tercih ediyorlar. Bu güzel ailenin bebeğini sağlıkla dünyaya getirmesi dileğiyle…

Düzenlenecek olan ‘D&R Urladam Kitap Festivali’, Türkiye’nin en büyük kültür-sanat etkinliklerinden biri olarak İzmir Urla’da gündemde. Ayşe Kulin, İlber Ortaylı, Kürşat Başar, İclal Aydın Beyhan Budak, Murat Menteş ve Ercan Kesal gibi edebiyat dünyasının önemli isimlerini kitap severlerle buluşturacak olan festivalde, imza günleri, söyleşiler, sergiler ve atölyeler gibi etkinlikler yer alacak. Kitap tutkunlarının kaçırmaması gereken bu etkinlikte keyif dolu zamanlar geçirmeleri bekleniyor.

Sanat dünyasından haberdar olmak isteyenler, İstanbul’da bulunan Akaretler’deki galeriden Emre Ertürk’ün küratörlüğünde açılan ‘Birleşik Sanatlar Sergisi’ne uğrayabilirler. Arzu Martin, Asya Alpay, Deniz Kayhan Arda, Gamze Bilgişin, Nurdan Yılmaztürk, Sibel Baruh ve Zübeyde Çelik’in eserlerini görebileceğiniz bu sergi, 25 Ağustos’a kadar ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek. Sanatseverlerin keyifle gezebileceği bu sergiyi kaçırmayın.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul Sosyetesinin Gözde İsmi Ayşegül Tecimer Yıllar Sonra Türkiye’ye Geldi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin