1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İstanbul Sultangazi’de Silahlı Kavga: Silah Tutukluluk Yaptı, İnanılmaz Anlar Kamerada!

İstanbul Sultangazi’de Silahlı Kavga: Silah Tutukluluk Yaptı, İnanılmaz Anlar Kamerada!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Sultangazi İsmetpaşa Mahallesi Eski Edirne Asfaltı Caddesi üzerinde zamanla belirlenemeyen bir gün saat 14.00 sıralarında, aralarında daha önce husumet bulunan iki eski ortak akrabaları ve yanlarında bulunan bir grup insan yolda karşılaştı. Grup arasındaki tartışma kısa sürede silahlı bir kavgaya dönüştü. Kavgada, isimleri İ.S., M.S. ve M.K. olan üç kişi yaralandı.

Olayın şahitlerinden Yaşar Acı, yaşananları şöyle anlattı: “İki lüks araç geldi ve araçtan inenler arasında anlaşmazlık başladı. Bir kişi beyaz araçtan silahını çıkararak diğer gruba ateş etti. Karşı gruptan bir kişi de silahı alarak saldırganı vurmayı denedi. Ancak silah tutukluk yaptı. Ardından olaylar daha da karıştı, beyaz aracın sahibi yere düştü ve diğer kişiler tarafından tekmeleme olayına maruz kaldı. Daha sonra ise karşı gruptan bir kişi mermiyle yaralandı. Olayın ardından gri araçtan bir kişi silahını köprüye attı, ancak kaçarken polisler tarafından yakalandı.”

Silahlı kavga sırasında şüphelilerden birinin silahının tutukluk yapması, olayın trajikomik bir boyut kazanmasına sebep oldu. Husumetliler arasındaki çatışma cep telefonu kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Olay sonrasında ise ihbar üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi.

Yaralılardan biri kendi imkanlarıyla hastaneye giderken diğer ikisi ise ambulanslarla hastaneye sevk edildi. Polis ekipleri, olay yerinde güvenlik önlemlerini arttırarak trafiği kontrol altına aldı. Kaçmaya çalışan üç şüpheli araçlarıyla birlikte olay yerinden uzaklaşırken, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Şiddet dolu anlar, olayı görenlerin dehşete düşmesine neden oldu. Birçok vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydettiği olay, sosyal medyada da geniş yankı buldu. Yetkililer olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini ve olaya karışan tüm şahısların adli işlemlerin başlatıldığını açıkladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul Sultangazi’de Silahlı Kavga: Silah Tutukluluk Yaptı, İnanılmaz Anlar Kamerada!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin