1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. İstanbul Üniversitesi Bilişim Personeli Alımı Başvurusu Başladı! Hemen Başvurmak İçin Tıklayın!

İstanbul Üniversitesi Bilişim Personeli Alımı Başvurusu Başladı! Hemen Başvurmak İçin Tıklayın!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Üniversitesi, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı’nda çalışmak üzere 15 sözleşmeli bilişim personeli alımı yapacağını duyurdu. 02 Ekim 2024 tarihli ve 32680 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan ilanda, başvuruların 02 Ekim 2024 tarihinde başlayacağı ve 16 Ekim 2024 mesai bitimine kadar devam edeceği belirtildi. Başvuruların e-Devlet Kapısı aracılığıyla İstanbul Üniversitesi – Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım Hizmeti veya Kariyer Kapısı Platformu üzerinden online olarak yapılacağı vurgulandı. Posta veya şahsen başvuruların kabul edilmeyeceği ve sürecin tamamen dijital ortamda yürütüleceği belirtildi.

Adayların sunacakları belgelerin üniversite tarafından doğrulanacağı ve yanlış beyanda bulunanların başvurularının iptal edileceği belirtildi. Ayrıca, başvuru süresini kaçıran ya da gerekli niteliklere sahip olmayan adayların başvurularının işleme alınmayacağı duyuruldu. Şunu da eklediler: Adayların KPSS puanı olmayan ya da belge sunamayan adayların puanının 70 olarak kabul edileceği, YDS belgesi olmayanların ise yabancı dil puanlarının 0 olarak hesaplanacağı ifade edildi. Aynı puana sahip adayların da sınava katılma hakkına sahip olacakları adaylara bildirilen diğer hususlar arasında yer aldı.

Yazılı ve sözlü sınava katılmaya hak kazanacak adayların 2024 KPSS B Grubu P3 puan türü ve YDS puanları esas alınarak belirleneceği ifade edildi. KPSS puanının yüzde yetmişi, YDS puanının ise yüzde otuzunun dikkate alınacağı açıklandı. Aday sayısının alınacak personel sayısının 10 katını aşması durumunda, bu puan sıralamasına göre sınava çağrılacakları belirtildi. Başvuru sonuçlarının adaylara e-posta yoluyla iletileceği ve herhangi bir yazılı ya da sözlü tebligat yapılmayacağı belirtildi.

Son başvuru tarihi 16 Ekim 2024 olan bu alıma başvurmak için detaylı bilgi için İstanbul Üniversitesi’nin resmi internet sitesine başvurulmalıdır. Sonuçların ve başvurunun işlenip işlenmediği hakkında adaylara bilgi e-posta yoluyla iletilmektedir ve herhangi bir yazılı ya da sözlü tebligat yapılmamaktadır. Uygulanacak olan sınav ve değerlendirme kriterleri adayların KPSS ve YDS puanlarına dayalı olup, süreç titizlikle yürütülecektir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul Üniversitesi Bilişim Personeli Alımı Başvurusu Başladı! Hemen Başvurmak İçin Tıklayın!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin