1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. İstanbul Valiliği 1 Mayıs’ta Taksim’i Emekçiye Kapattı!

İstanbul Valiliği 1 Mayıs’ta Taksim’i Emekçiye Kapattı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Valiliğinden 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü ile ilgili alınan tedbirler açıklandı. İl genelinde çeşitli etkinliklerin gerçekleştirileceği bu özel gün için karayolu, deniz ve raylı sistemlerde kısıtlamalar uygulanacak. Yapılan açıklamada, karayolu trafiğine kapatılacak yollarda kısıtlamanın saat 04.00’te, deniz ve raylı sistemlerde kısıtlamanın saat 05.30’da başlayacağı belirtildi.

İETT Genel Müdürlüğü ve Metro A.Ş. tarafından yapılan duyuruda, 1 Mayıs 2024 Çarşamba günü saat 05.30’dan itibaren bazı metro hatlarının seferlerine kısıtlama getirileceği açıklandı. Vezneciler, Haliç, Taksim Meydan, Şişhane, Osmanbey, Mecidiyeköy, Gayrettepe Zincirlikuyu metro durakları ile Kabataş-Taksim Meydan Füniküler hattı ve Nostalji Tramvay seferleri durdurulacak. Bunun yanı sıra diğer ulaşım hatlarında da benzer kısıtlamaların uygulanacağı belirtildi.

İstanbul Liman Başkanlığı ve diğer deniz ulaşım şirketleri de alınan tedbirler çerçevesinde Avrupa ve Anadolu yakaları arasındaki yolcu taşımacılığında kısıtlamaların olacağını duyurdu. 1 Mayıs 2024 tarihinden itibaren bazı iskele ve seferler durdurulacak, ancak Adalar ve Eyüpsultan gibi hatlarda seferler devam edecek. Benzer şekilde TCDD ve DLH Marmaray Bölge Müdürlüğü tarafından da Marmaray Sirkeci İstasyonu’nun seferlere kapatılacağı açıklandı.

Öte yandan, İstanbul genelinde kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar da belirlendi. Fatih, Beyoğlu ve Şişli ilçelerindeki birçok cadde ve sokak trafiğe kapatılacak, alternatif güzergahlar belirlendi. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde alınan bu önlemler ile şehrin huzur ve güvenliğinin sağlanması amaçlanıyor. Kamuoyuna duyurulur.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul Valiliği 1 Mayıs’ta Taksim’i Emekçiye Kapattı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin